Social Media

Casimoda Marble iPhone cases


Altijd vind ik het leuk om nieuwe producten te ontdekken en uit te proberen. Onlangs mocht ik een aantal hoesjes ontvangen van Casimoda, een merk dat ik al vaker op Instagram voorbij had zien komen. Ik werd erg benieuwd naar de hoesjes, en besloot er twee uit te kiezen en te testen!

Casimoda is een merk dat hele leuke telefoonhoesjes verkoopt voor allemaal verschillende soorten mobieltjes. Zo verkopen ze hoesjes voor Samsung en Huawei, maar iPhone 7 hoesjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken wat voor mij erg goed uitkwam. 

Na een tijdje de iPhone hoesjes te hebben bekeken op de site (het zijn er ontzettend veel!), heb ik uiteindelijk mijn twee favorieten uitgekozen: namelijk de Marble Splash en de Marble Twist. De Marble Twist is in samenwerking met de blogger en youtuber Sabrina Putri.


De Marble Splash is een wit iPhone hoesje met wit marmer, maar aan de bovenkant zit een soort verfsplash van roségoud. Wie houdt er nu niet van roségoud? Dit hoesje is te koop voor €16,95.

  
Daarnaast besloot ik de Marble Twist uit te kiezen. Ook dit is een wit hoesje met wit marmer, maar hij heeft wel een hele andere twist. Op het hoesje zijn namelijk drie rondjes te zien: twee met marmer, zowel wit als zwart, en nog een rondje met blauwe en witte streepjes. Ik vind dit hoesje erg leuk, omdat het net weer wat anders is dan alle andere marble hoesjes die er al zijn. De Marble Twist kost €18,95. Een klein minpuntje vind ik dat de bumpers van de iPhone hoesjes een andere kleur wit hebben dan de achterkant van het hoesje zelf. Ik had het net wat mooier gevonden als deze matchend waren. Je kunt overigens ook voor een zwarte bumper gaan, mocht je daar meer van houden.Hoewel ik beide hoesjes leuk vind, is mijn favoriet toch de Marble Twist omdat deze net wat specialer is naar mijn mening. De kwaliteit van de hoesjes vind ik prima, maar ze zijn wel gewoon van plastic en bieden niet heel veel bescherming voor je telefoon. Wel zijn het hele leuke hoesjes om te zien, dus als je voorzichtig bent met je telefoon, kun je ze zeker uitproberen!

Daarnaast is Casimoda een hele fijne website wat mij betreft. Binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis, en als je voor 15:00u besteld, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Ideaal dus als je snel een hoesje nodig hebt, of als je last minute nog een cadeautje zoekt voor een vriendin ;). De prijzen van de hoesjes vind ik ook prima, net wat duurder dan bijvoorbeeld de H&M, maar de hoesjes zijn dan ook wel een stuk unieker én je hebt veel meer keus. Een kijkje waard dus!

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

3 comments

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD