Social Media

Moroccanoil Smoothing Shampoo en Conditioner


Al vaker had ik reviews gelezen over de producten van Moroccanoil, maar ik had ze zelf nog nooit geprobeerd. Wel had ik er veel goede dingen over gehoord, waardoor ik er natuurlijk wel erg benieuwd naar werd. Nu mocht ik in samenwerking met Haarshop.nl een aantal producten uitkiezen, en daarom besloot ik de Smoothing Shampoo en Conditioner van Moroccanoil uit te testen!

Ten eerst vind ik de verpakkingen van Moroccanoil erg mooi: heel strak en simpel, maar toch erg mooi, clean en luxe. Daarnaast vind ik het leuk dat de shampoo en conditioner een andere kleur hebben qua fles, maar dat ze toch erg goed bij elkaar passen doordat dezelfde kleuren zijn gebruikt. Beide flessen bevatten 250 ml, zoals de meeste shampoo en conditioner flessen.

Zowel de shampoo als de conditioner zijn voor ieder haartype, dus deze producten zijn voor iedereen geschikt. De shampoo en conditioner zijn verzorgend, en zorgen voor een milde reiniging van het haar. Dit vind ik altijd wel een fijn idee, omdat ik niet te hardnekkige haarproducten wil gebruiken aangezien dit voor zowel je haar als je hoofdhuid niet zo goed is. Ook zijn de producten goed te gebruiken voor pluizig haar. 

  
De geur van producten vind ik altijd erg belangrijk, en vooral bij haarproducten omdat de geur nog lang blijft hangen. Gelukkig ruiken deze producten van Moroccanoil echt heerlijk, ik ben er verslaafd aangeraakt! De geur is lastig te omschrijven, maar het ruikt vooral naar arganolie. Verder is de geur heel fris, lekker en niet te overheersend, maar hij blijft wel lekker lang hangen! Al vaker heb ik complimentjes gekregen over de geur van mijn haar wat te danken is aan deze producten! Ik ben fan.De shampoo vind ik fijn in gebruik, hoewel hij niet zo erg schuimt naar mijn idee. Dit ben ik normaal wel gewend van andere shampoos, dus dit was wel even een omschakeling. Mijn haar voelt naar mijn idee een beetje stroef aan door deze shampoo als het gewassen is, maar in combinatie met de conditioner merk ik hier niets meer van.


Persoonlijk vind ik de conditioner nog wat prettiger dan de shampoo. De conditioner doet goed zijn werk: hij maakt mijn haar lekker zacht en glad, maar zorgt er niet voor dat mijn haar heel zwaar wordt. Daarnaast is de geur, zoals ik al zei, ontzettend lekker. 


Ik moet toegeven dat ik deze producten van Moroccanoil echt ontzettend fijn vind, en met name de geur vind ik geweldig. Daarnaast heb ik het idee dat mijn haar er echt mooier door uitziet, en mijn haar wordt ook minder snel vet wat een groot pluspunt is. Meestal was ik mijn haar om de dag, maar met deze producten kan ik het zeker een dagje of twee rekken wat ik wel prettig vind. De producten zijn wel aan de prijzige kant, de Smoothing Shampoo kost namelijk €27,80 en de Smoothing Conditioner ook. Dit is natuurlijk wel veel geld voor alleen shampoo en conditioner, maar je kunt jezelf hier wel af en toe op trakteren! Daarnaast vind ik Haarshop.nl ook een hele fijne webshop; als je namelijk op werkdagen voor 22:00u besteld, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Ideaal dus!
Deze producten heb ik ontvangen ter review.

1 comment

  1. Oh ik ben heel benieuwd geworden naar de producten nu, jezelf verwennen mag ook wel eens <3
    Ik heb nog een nieuwe shampoo en conditioner nodig dus wie weet..
    Liefs,
    Evelien

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD