Social Media

Sudio Regent Headphones


Onlangs schreef ik een artikel over de Vasa Blå oordopjes van Sudio Sweden, maar nu ontving ik ook de Regent hoofdtelefoon. Deze had ik al vaker op Instagram voorbij zien komen, en ik vond 'm er altijd al prachtig uitzien. Nu mocht ik de hoofdtelefoon zelf ontvangen en uitproberen, en vandaag deel ik mijn mening erover met jullie!


De Regent hoofdtelefoon van Sudio is er in twee kleuren, namelijk wit en zwart. Beide hoofdtelefoons zijn voorzien van gouden details. Hoewel de zwarte me ook erg mooi leek, ging mijn voorkeur toch uit naar de witte. 


De Regent hoofdtelefoon weegt 177 gram, wat ik persoonlijk echt niet zwaar vind voor zo'n hoofdtelefoon. Daarnaast kun je 'm makkelijk 'inklappen', waardoor hij een stuk compacter wordt zodat hij ook makkelijk mee te nemen is in je tas. 


De hoofdtelefoon werkt op bluetooth, maar er komt ook een snoer bij waardoor je 'm ook ergens aan kunt sluiten. Persoonlijk vind ik bluetooth een stuk handiger, omdat de hoofdtelefoon dan nergens aan vast zit en je makkelijk kunt bewegen. Het bereik is overigens 10 meter, dus je kunt ook even weglopen van het apparaat waar de hoofdtelefoon aan gekoppeld is. De batterijtijd van de Regent is 24+ uur, wat echt ontzettend lang is naar mijn mening. Aan de zijkant van de hoofdtelefoon bevinden zich drie knopjes waarmee je de Regent kan bedienen. Je kunt 'm hiermee aanzetten, het volume harder of zachter zetten en switchen naar het volgende nummer.  

En dan natuurlijk het belangrijkste deel: namelijk het geluid van de hoofdtelefoon. Persoonlijk vind ik het geluid erg goed, hoewel ik er wel even aan moet wennen aangezien dit mijn allereerste hoofdtelefoon is. Normaal luister ik altijd muziek met oordopjes, dus dit is wel even een verschil. Maar ik vind het geluid erg prettig klinken, en ook de hoofdtelefoon zit fijn en comfortabel - wel is het met oorbellen en piercings soms even lastig, aangezien ik er nog een aantal heb, haha. 


De Regent heeft witte caps met een gouden streep als versiering, maar het leuke aan deze hoofdtelefoon is dat je deze caps kunt verwisselen. Zo heb ik de witte marble caps ontvangen, waardoor de Regent weer een hele andere uitstraling krijgt. Sudio biedt ook andere soorten caps aan, altijd leuk om te verwisselen!


Zoals jullie misschien al merken, ben ik erg enthousiast over de Regent van Sudio. Het design vind ik echt prachtig, en ook vind ik het ontzettend leuk dat je verschillende caps kunt kopen en deze kunt verwisselen. Daarnaast zit de Regent comfortabel, en ook het geluid is goed naar mijn mening. Ik ben zeker van plan de Regent veel te gaan gebruiken! Wel is hij aan de prijzige kant, maar je kunt jezelf natuurlijk altijd trakteren of 'm voor je verjaardag vragen ;). De Regent kost namelijk €129, en de verschillende caps kun je er bij bestellen voor €18,99. Maar het leuke is dat jullie 'm kunnen bestellen met 15% korting! Gebruik hiervoor de kortingscode "natureofhappiness15", zeker het proberen waard!
Dit product heb ik ontvangen ter review.

3 comments

  1. Wat is 'ie mooi! Ik hoor veel goede verhalen over deze koptelefoons.

    ReplyDelete
  2. Zó mooi, dat witte met de marmeren opzetdoppen! Ik vind de gewone oordopjes alvast erg goed, dus deze is vast ook geweldig!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD