Social Media

Beatles sunglasses by Polette


Eindelijk is de zomer weer begonnen, en zelf heb ik al lekker kunnen genieten van het heerlijke weer! En een zonnebril tijdens deze zonnige dagen kan dan natuurlijk niet ontbreken. Bij Polette mocht ik een nieuwe zonnebril uitkiezen, en hoewel ik mijn 'oude' Dean zonnebril nog steeds ontzettend vaak draag, vond ik het wel erg leuk om een nieuwe te kiezen zodat ik kan gaan afwisselen. Uiteindelijk koos ik dit montuur!

De Dean van Polette is nog steeds mijn favoriete zonnebril; een jaar geleden heb ik deze mogen ontvangen en ik ben er nog steeds heel blij mee. Dit is echt mijn go-to zonnebril als ik de deur uit moet. 


Ik houd erg van ronde monturen bij zonnebrillen, en daarom koos ik nu weer voor een rond model. Hij lijkt wel een beetje op de Dean, alleen is hij nog wat ronder. Het montuur heet Beatles, en jullie snappen waarschijnlijk wel waar deze naam vandaan komt. Hoewel ik de bril niet mega rond en hippie vind, vind ik het wel echt een super leuk montuurtje. 


Het montuur is goud, en ik heb gekozen voor bruine glazen. Bruin vind ik altijd wel een prettige kleur, omdat alles er zo zonnig en mooi uitziet als je de bril draagt. Het montuur is goud, maar de kleur van het goud is wel wat warmer dan de Dean - wat ik persoonlijk iets mooier vind. Wel merkte ik dat er een klein rood vlekje op het montuur zit, deze heb ik er helaas nog niet af kunnen krijgen. 


Ondanks het kleine rode vlekje op het montuur (wat misschien gebeurd is tijdens de productie?), vind ik het een ontzettend leuke zonnebril. Het montuur is mooi, hij voelt stevig aan en de kleur van de glazen is erg prettig.

Het kiezen van een montuur bij Polette kan lastig zijn als je 'm bestelt, maar ik kies zelf vaak de kleinere monturen omdat ik blijkbaar een redelijk klein hoofd heb. Tot nu toe bevallen de brillen me vrijwel altijd erg goed, en vooral de kwaliteit ben ik zeer over te spreken. Beatles kost €39,99, en dit vind ik echt een mooi prijsje voor zo'n zonnebril. Daarnaast kun je ook altijd kiezen voor glazen op sterkte, mocht je dit prettig vinden. Wat mij betreft ideaal!

Dit product heb ik ontvangen ter review.

6 comments

 1. Ah wauw ik vind hem heel erg leuk! Ik ben fan van dat soort zonnebrillen.
  En wat een leuke naam!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Mooie bril! Ik draag eigenijk nooit een zonnebril. Ben altijd bang dat ik er dan als een omgekeerde panda uit ga zien nadat ik een dagje in de zon gezeten heb, haha!

  ReplyDelete
 3. Echt een leuke zonnebril!
  Grappig dat ze een naam hebben hihi.

  ReplyDelete
 4. I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. therefore, I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. Solaris

  ReplyDelete
 5. https://harlowcyclingpage.blogspot.com/2016/04/amo-sports-sunglasses-ironcatcher-model.html?showComment=1624514179696#c1974194256385754675

  ReplyDelete
 6. When you use a genuine service, you will be able to provide instructions, share materials and choose the formatting style. zonnebrillen dames sale

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD