Social Media

Interior | Kikkerland Flip Clock


Het heeft even geduurd, maar vandaag heb ik voor jullie weer een interieur artikel! Onlangs ontving ik deze Flip Clock van Kikkerland, en omdat ik 'm zo tof vind wil ik 'm graag met jullie delen!


Vaak vind ik klokken maar saai, maar ze zijn natuurlijk wel erg prettig om te hebben. Een tijdje terug schreef ik al over een hele leuke marmerklok die ik had ontvangen, maar vandaag is deze Flip Clock van Kikkerland aan de beurt!

De klok heeft een beetje een industriĆ«le uitstraling, dus het lijkt mij voornamelijk leuk met andere industriĆ«le meubels zoals een steigerkast of wat andere robuste meubels. De klok heet Flip Clock omdat elke minuut een kaartje naar beneden valt dat de tijd verandert. 


Persoonlijk vind ik de klok er heel tof uitzien, omdat het echt een eyecatcher is in bijvoorbeeld je woonkamer. Ik moet toegeven dat hij wel lastiger te combineren is, omdat hij naar mijn mening niet bij alle soort meubels past. Het moet daarom wel echt bij je interieur passen.

Daarnaast is de klok best wel aanwezig, want doordat de kaartjes steeds veranderen hoor je de klok wel goed. Ook ziet er een soort ronddraaiend motortje aan de zijkant, waardoor je 'm wel continu hoort. Dit is wel even wennen, maar op zich stoor ik me er niet zo erg aan. 


Omdat de klok best wel bijzonder en opvallend is, moet je er natuurlijk wel van houden. Maar persoonlijk vind ik 'm wel erg tof, hoewel ik nog wat leuke accessoires erbij moet zoeken om 'm leuk te combineren. 

De Kikkerland Flip Clock is toevallig in de aanbieding bij Ditverzinjeniet.nl van €89,95 naar €59,95, dus als je 'm leuk vindt zou ik nu zeker een kijkje nemen!
Dit product heb ik ontvangen ter review.

5 comments

 1. Wat een toffe klok zeg, ik houd hier dus wel van. Ik moet alleen ook altijd ontzettend wennen aan klokken die je goed hoort, in het begin vind ik dat erg irritant ;) maar meestal wen je er op een gegeven moment aan.

  ReplyDelete
 2. Wat een gave stijl heeft die klok! En je went er vast wel aan dat de klok geluid maakt. Wij hebben een klok in onze keuken die eigenlijk heel hard tikt. Dat zegt iedereen dus ook als ze voor het eerst bij ons komen. Ikzelf hoor het gek genoeg niet eens meer, haha!

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat apart zeg! Heel erg tof. Mooie foto's!

  ReplyDelete
 4. Wauw heel gaaf! In mijn interieur past het helaas niet..

  ReplyDelete
 5. Wat een bijzonder ding! Ik vind het er erg leuk uitzien. Alleen zou ik deze in de woonkamer zetten en niet in de slaapkamer ofzo, hehe.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD