Social Media

Kruidvat Haarmasker Moroccan Argan Oil


Als beautyblogger vind ik het altijd leuk om nieuwe producten uit te testen, en onlangs kreeg ik een pakketje met daarin het Moroccan Argan Oil masker van Kruidvat. Om eerlijk te zijn koop ik niet zo vaak haarproducten van Kruidvat eigen merk, maar hierdoor was ik wel extra benieuwd naar het haarmasker.


Het is een grote pot waar aardig veel product inzit, wat natuurlijk altijd prettig is. Hoewel ik de verpakking niet heel bijzonder vind, maakt het blauwe kleurtje het toch wat leuker en vrolijker. Zoals op de verpakking vermeld, is het masker geschikt voor pluizig en droog haar. Nu is mijn haar niet extreem pluizig of droog, maar wat extra verzorging kan het altijd wel gebruiken.De substantie van het masker is vrij dik, wat ik zelf altijd wel fijn vind. Ik heb dan toch het idee dat het masker wat beter voedt dan als het een hele vloeibare substantie is. Een ding wat ik ook altijd wel belangrijk vind, is de geur. Ik moet toegeven dat de geur van dit masker me positief verrastte! Ik vind het masker erg lekker ruiken: fris maar toch ook warm, en naar argan olie. 


Ik moet toegeven dat ik het haarmasker niet heel bijzonder vind. Hij is fijn in gebruik, ruikt lekker, maar of 'ie nu echt mijn haar een stuk zachter maakt en beter verzorgt? Ik weet het niet zo goed. Ik heb het idee dat het masker redelijk hetzelfde werkt als een conditioner. Maar wie weet, als ik het product langer in gebruik heb, dat ik dan nog verschil merk! Wel is het masker lekker goedkoop, namelijk €2,99, dus mocht je een masker met argan olie uit willen proberen, dan zou deze misschien wel iets voor je kunnen zijn!
Dit product heb ik ontvangen ter review.

2 comments

  1. Dat is geen geld. Globaal genomen hou ik van producten met arganolie, maar hier vind ik dat het wel bijzonder laag op de ingrediƫntenlijst staat.

    ReplyDelete
  2. Oh jammer, ik had wel meer verwacht van dit masker!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD