Social Media

Miss Sporty Pump Up Booster 24H Waterproof Mascara


Hoewel ik het merk Miss Sporty wel kende, heb ik gek genoeg nog nooit een product van hun getest. Als ik voor de wat meer budgetmerken ga, dan kies ik toch al snel voor Essence of Catrice. Toen ik deze mascara ontving, was ik daarom toch wel benieuwd naar de kwaliteit. Vandaag deel ik een review over de Pump Up Booster 24H Waterproof Mascara van Miss Sporty!

De mascara heeft een dikke huls, wat ik persoonlijk eigenlijk niet meer zo gewend ben. Mijn all-time favourite mascara is op het moment een van Estée Lauder waar ik nog steeds dol op ben. Deze heeft een dunne huls en borsteltje, en daarom moest ik wel weer even aan deze mascara wennen. De huls van de mascara is verder niet zo bijzonder, maar hij ziet er op zich wel leuk en kleurrijk uit. 


Het borsteltje van de mascara is dus ook wat dikker, en hij heeft 'echte' haartjes wat ik zelf een stuk fijner vind dan rubberen haartjes. Een groot borsteltje vind ik altijd iets minder precies werken


De mascara is op zich fijn in gebruik, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het resultaat niet zo bijzonder vind. Het effect is maar minimaal: de mascara maakt mijn wimpers wel langer, maar een mooie krul komt er niet in. Wel komen er geen klonten op je wimpers, wat wel prettig is. Maar verder is het effect niet indrukwekkend. Daarnaast houd ik wel van wat opvallendere wimpers, maar mocht je van een heel natuurlijk effect houden is dit misschien wel een mascara om uit te proberen.


Helaas, maar ik ben niet echt tevreden over deze mascara. Hij is niet dramatisch slecht, maar het kan een stuk beter. De mascara mag dan wel goedkoop zijn, namelijk €4,49, maar ik denk dat er voor die prijs wel betere mascara's te vinden zijn. Wellicht werkt deze mascara wel prima bij jou, maar voor mijn wimpers doet 'ie helaas niet zoveel.
Dit product heb ik ontvangen ter review.

3 comments

 1. Jammer! Ik vind het resultaat ook niet denderend.
  Ik heb ook nog nooit iets geprobeerd van miss sporty.
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Jammer, zo te zien is het ook niets voor mij. Persoonlijk hou ik ook liever van mascara's met siliconen borsteltjes :) Die vind ik fijner!

  ReplyDelete
 3. We as a whole love these sorts. They look awesome, adding a dash of class and refinement to our feet. Furthermore, re-calling FRIENDS, how might we fail to remember that amazing scene, "The One with Monica's Boots"?Animal Print Boots

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD