Social Media

My favourite accessories at the moment


Een aantal jaren geleden droeg ik vrijwel geen sieraden, maar op dit moment zou ik niet meer zonder kunnen. Ik heb een aantal sieraden standaard aan of om, en zodra ik ze niet draag voel ik echt dat er iets mist. Vandaag wil ik graag mijn favoriete sieraden en accessoires met jullie delen!

Een tijdje geleden ontving ik deze ring van Buddha to Buddha, en hoewel ik eerst niet zo weg was van het merk, ben ik toch wel een beetje fan geworden. De sieraden zijn wat grover, maar alsnog kunnen ze naar mijn idee wel sierlijk zijn. Op dit moment heb ik alleen de Nathalie Small ring, maar ik zou best nog een keer een wat smallere Buddha to Buddha ring aan mijn collectie willen toevoegen!


Daarnaast draag ik letterlijk elke dag een horloge. Zoals ik al zei mis ik echt iets als ik een aantal sieraden niet draag, en mijn horloges zijn er één van. Ik heb meerdere horloges van o.a. Cluse en Prisma, maar ik moet toegeven dat mijn favoriete merk tot nu toe wel écht Daniel Wellington horloges zijn. Deze zijn echt prachtig, en zo klassiek en tijdloos. Ik denk dat iedereen dit horloge wel kan dragen; ik zie zowel mijn vader als mijn moeder ook zeker met een DW rondlopen. Kortom, het perfecte horloge als je het mij vraagt! De Classic Black is op dit moment wel mijn favoriet denk ik.

Andere sieraden die ik altijd draag, zijn mijn oorbellen. Ik heb links drie gaatjes, een helix piercing en een earcuff, en in mijn rechteroor heb ik twee gaatjes. Deze oorbellen houd ik eigenlijk altijd in, tenzij ik ze een keer wil verwisselen. Een aantal oorbellen zijn van het merk ANNA+NINA, maar een aantal heb ik ook bij Moonloft weten te scoren. Obsessed with earpiercings, ik weet het!

Wat ik ook nog een keer heel graag wil, is een mooie Ray-Ban zonnebril. Al jaren zit ik te twijfelen of ik er een moet kopen, want hoewel ze duur zijn kun je er denk ik echt jaren mee doen. Mijn favoriete modellen zijn denk ik de Clubmaster en de Round Metal. Wie weet dat ik er binnenkort een keer een ga aanschaffen! Ik heb wel een aantal mooie zonnebrillen, maar een Ray-Ban staat nog wel op mijn wishlist. Hoewel het misschien wat minder fashionable is, ben ik ook stiekem een beetje verliefd op mijn rugzak van Fjällräven Kanken. Deze zwarte rugzak met leren hengsels heb ik al een tijdje, en sindsdien gebruik ik 'm vrijwel elke dag voor de uni. Ik moet zeggen dat ik eerst niet zo van rugzakken hield, maar ik begin ze steeds meer te waarderen. Daarnaast vind ik de rugzakken van The North Face stiekem ook wel tof.

Dit zijn op dit moment mijn favoriete accessoires! Wat zijn die van jullie? 

3 comments

  1. Mijn favoriete horloge is ook een DW horloge, de zilveren classic petite vind ik zo tof!

    ReplyDelete
  2. Oh, die rugzak vind ik ook helemaal geweldig! Hij staat bovenaan het lijstje voor wanneer m'n Eastpak het begeeft, al zou ik misschien tóch voor de Re-Kånken gaan.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD