Social Media

NYC City Proof 8HR Blur Matte Lip Colors


Laatst kreeg ik een aantal producten van NYC opgestuurd, en omdat ik niet zo bekend ben met dit merk was ik er wel benieuwd naar. Ik ontving de NYC City Proof 8HR Blur Matte Lip Colors in drie verschillende kleuren, namelijk Manhattan Mauve, Riverside Ruby en Fashion Fuchsia. 


De City Proof Matte Lip Colors bestaan uit twee stappen. Met de ene kant breng je namelijk het product aan op je lippen, en aan de andere kant zit een soort sponsje waarmee je de kleur kunt vervagen en ook wat matter kunt maken. Klinkt interessant...


Zoals ik al zei heb ik drie verschillende kleuren ontvangen, van links naar rechts: 400 Manhattan Mauve, 401 Riverside Ruby en 201 Fashion Fuchsia. 


De Lip Colors lijken een beetje op een soort lippotloden, maar dan wel iets dikker dan een normaal lippotlood. Het is even wennen, maar je kunt er gelukkig makkelijk je lippen mee inkleuren.


Normaal draag ik vaak bruine kleuren op mijn lippen, dus deze kleurtjes zijn zeker even wennen. Manhattan Mauve en Riverside Ruby vind ik allebei wel wat hebben, maar zelf ben ik wat minder fan van Fashion Fuchsia.


Hierboven zie je nog even het sponsje wat aan de andere kant van het lipproduct zit, hier kun je de kleur dus mee vervagen en matter maken. 


En hierboven kun je de kleuren op mijn lippen zien! Manhattan Mauve vind ik een mooi, alledaags kleurtje - en hoewel ik niet zo vaak dit soort roze kleurtjes draag vind ik 'm wel wat hebben. Riverside Ruby vind ik heel mooi! Het is even wennen ook, maar ik ben er stiekem al een beetje verliefd op. De kleur is heel fel en zoiets ben ik niet echt gewend, maar heb er al een complimentje over ontvangen! Helaas is Fashion Fuchsia niet helemaal mijn ding.

Ik vind de producten over het algemeen erg fijn aanbrengen, en ze drogen ook helemaal niet uit. Wel vind ik de tweede stap met het sponsje een beetje overbodig, want de lipproducten zijn sowieso niet zo heel glanzend. Maar mocht je het willen, dan kun je ze nog wel iets matter maken met het sponsje. Daarnaast blijven de kleuren ook erg lang zitten, je kunt ze zeker een middag ophouden zonder bij te hoeven werken. Ik heb zelfs geluncht, en de kleur Riverside Ruby bleef echt prima op mijn lippen zitten. Wel moest ik 'm na het avondeten bijwerken. 8 uur? Dat is misschien overdreven, maar een uur of 5 halen ze wel. 

Ik ben blij verrast door deze producten, en vooral Riverside Ruby kan ik zeker aanraden! Ik ben fan!

De NYC City Proof 8HR Blur Matte Lip Colors zijn onder andere te koop bij Kruidvat voor €4,49 per stuk.
Deze producten heb ik ontvangen ter review.

1 comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD