Social Media

Scratch The World Map


Volgens mij ben ik niet de enige als ik zeg dat ik van reizen houd. Hoewel ik nog niet vaak een hele grote reis heb gemaakt, vind ik reizen wel ontzettend leuk om te doen. Nieuwe plekjes ontdekken, in aanraking komen met andere culturen en mensen... Ik vind het heerlijk om naar een ander land te gaan, mijn verstand op nul te zetten en genieten van alle nieuwe dingen die ik tegenkom. Laatst ontving ik de Scratch The World Map van Coolgift, een product wat perfect is om al je bestemmingen bij te houden!


De Scratch The World Map lijkt op een gewone wereldkaart, maar dat is niet het geval. Je kunt namelijk gemakkelijk met een muntje de bruine kleur van de kaart 'afkrabben', waardoor het land een andere kleur krijgt. Zo kun je alle plekken waar bent geweest wegkrassen, om te zien waar je allemaal al bent geweest!

De wereldkaart heeft een vintage uitstraling, wat ik persoonlijk erg leuk vind. Sowieso vind ik wereldkaarten erg mooi, maar deze heeft natuurlijk wat extra's omdat je 'm kunt personaliseren. De kaart is 81.4cm bij 59.4cm, een prima formaat als je het mij vraagt.


Ik begon voor mezelf al met landen wegkrassen, en ik besefte dat ik eigenlijk maar een heel klein deel van de wereld heb gezien. Ik ben voornamelijk in Europa geweest, en één keer in Indonesia. Hierboven zie je alle landen waar ik tot nu toe ben geweest: België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Ierland, Portugal, Italië, Griekenland, Finland, Estland en Turkije. Natuurlijk is dit al een groot deel van Europa, maar in Amerika of Afrika ben ik helaas nog nooit geweest.

Wel ga ik over een maandje naar Australië voor mijn studie, en hierna ben ik zeker van plan om alles eruit te halen wat erin zit en te reizen door Azië. Na mijn reis kan ik vast een aantal mooie landen wegkrassen op deze kaart, ik kijk er nu al naar uit!


Ik vind deze Scratch The World Map echt ontzettend leuk, voor jezelf maar ook als cadeau aan iemand die erg veel van reizen houdt. Door deze kaart gaat het wel meer kriebelen om meer en vaker te reizen, omdat je je dan realiseert hoeveel je nog van de wereld kan zien. Zeker een aanrader! Daarnaast kost deze kaart €24,95 bij Coolgift, een prima prijsje dus!
Dit product heb ik ontvangen ter review.

6 comments

 1. Ik vind dit altijd zoooo vet om aan je muur te hebben!

  ReplyDelete
 2. Dat is leuk! Kan je precies goed bijhouden waar je allemaal bent geweest. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Ik heb hem in het klein gekocht in Barcelona! En inderdaad super leuk om te zien waar je al bent geweest!

  ReplyDelete
 4. Aah heel gaaf! Lijkt me heel leuk als je weer een stukje weg mag krassen :)

  ReplyDelete
 5. Dit vind ik zo origineel! Alleen zou ik er, mezelf kennende, gek van worden mocht ik niet netjes krassen. Dan is de kaart verpest ofzo. :')

  ReplyDelete
 6. Ahh wat tof dit! Lijkt me super om zoiets echt voor een lange periode bij te houden, dan zie je gewoon op die kaart hoe de wereld langzaam "unscratched" wordt, als je begrijpt wat ik bedoel :)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD