Social Media

Summer essentials | Kapten & Son Watch and Sunglasses


Afgelopen week werd er een pakketje bezorgd, en toen ik dit zag was ik super enthousiast. Ik wist namelijk dat er een pakketje binnen moest komen van Kapten & Son, en niet zomaar een pakketje! Van het merk mocht ik namelijk een horloge én een zonnebril uitzoeken, en ik was dan ook ontzettend benieuwd naar de producten. Ik had al veel over Kapten & Son gehoord, maar dit was de eerste keer dat ik zelf in aanraking kwam met hun producten.

Kapten & Son staat vooral bekend om zijn horloges. Ze zijn er in ontzettend veel kleuren, en daarom vond ik het nogal lastig om één horloge uit te kiezen aangezien ze allemaal prachtig zijn. Ze bieden verschillende bandjes aan, zoals leer, suède, mesh en canvas. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog de kleuren van de bandjes kiezen, én of het horloge afgewerkt is met goud, zilver of roségoud.
Uiteindelijk koos ik voor de Campina Grey Vintage Leather, een horloge met roségouden details en een suède bandje in een lichtgrijze kleur. Het leek me erg leuk om een suède bandje uit te proberen, en lichtgrijs leek me wel een mooie kleur voor de zomer. Hoewel ik normaal vaak zilver draag, vond ik roségoud wel erg mooi staan bij het grijs, en daarom heb ik hier uiteindelijk voor gekozen. Het horloge vind ik echt ontzettend mooi, en ik ben erg onder de indruk. Het horloge is verpakt in een mooi doosje waar je je horloge makkelijk in op kan bergen. Wel is het horloge relatief iets zwaarder naar mijn idee, maar daardoor merk je ook dat de kwaliteit erg goed is. Ook de wijzerplaat vind ik prachtig: ik vind de romeinse cijfers een leuk detail, net als het kleine ankertje wat erin verwerkt is.

Ook mocht ik een zonnebril uitkiezen van Kapten & Son, dus beter kon ik niet verwend worden. Om eerlijk te zijn was ik nog niet zo bekend met de zonnebrillen van Kapten & Son, maar ze hebben er hele mooie exemplaren tussenzitten. Wel zijn alle zonnebrillen onesize, en daarom was ik wel bang dat de zonnebril misschien wat te groot zou zijn.Mijn uitgekozen zonnebril heet Havana+ Tortoise Gradient Brown. Het montuur heeft een soort bruine schildpadprint dat afgewerkt is met gouden details. Daarnaast heb ik gekozen voor bruine glazen, omdat ik dit persoonlijk wat prettiger vind in de zomer. Hierdoor lijkt alles nét wat zonniger en bruiner. De zonnebril wordt geleverd in een donkerblauwe brillenkoker, waar je 'm makkelijk in op kunt bergen en in je tas kunt stoppen zodat 'ie niet beschadigt.
  
  

Wederom zijn de details op de zonnebril prachtig: aan de zijkant van de bril is het logo gegrafeerd, en hetzelfde geldt voor het rechterglas. Dit vind ik echt een ontzettend leuk detail. Daarnaast voel je dat de zonnebril van goede kwaliteit is, aangezien hij stevig aanvoelt en hij ook wat zwaarder is. Ik was een beetje bang dat de zonnebril te groot zou zijn, maar gelukkig is dit niet het geval. Hoewel mijn hoofd redelijk klein is, vind ik dat ik de zonnebril wel kan hebben. Lucky me!


Ik kan niets anders zeggen dan: wauw. De producten zijn echt prachtig, en ik ben heel erg onder de indruk. Alleen de verpakkingen zijn al ontzettend leuk, handig en mooi, en dan heb ik het nog niet eens over de producten zelf. Het horloge vind ik echt prachtig, en ik denk dat deze vooral erg leuk staat bij zomerse outfits. Ook over de zonnebril ben ik heel tevreden, en ik merk dat deze zonnebril qua kwaliteit een heel stuk beter is dan alle zonnebrillen die ik bezit. Hoewel de producten natuurlijk wel redelijk grote uitgaven zijn, raad ik ze echt 100% aan. Wellicht dat dit mijn nieuwe favoriete merk is accessoires. Ik ben fan!

De Campina Vintage Grey Leather kost €139 en de Havana+ Tortoise Gradient Brown kost €99.
Deze producten heb ik ontvangen ter review.

5 comments

 1. Wat een schitterende items, allebei! <3

  ReplyDelete
 2. Twee prachtige items zeg wauw! erg mooie foto's ook!

  ReplyDelete
 3. Prachtige items, echt heel mooi!

  ReplyDelete
 4. People use sunglasses in different ways, some use it for protection and some for fashion and style. sunglasses men rayban blair

  ReplyDelete
 5. larger than usual round sunglasses, curiously large oval sunglasses, curiously large square sunglasses and larger than average square shape sunglasses are all alteration of the old curiously large sunglasses with square plan. occhiali police

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD