Social Media

City Marble iPhone Case


Vandaag is het zover: om half 4 vlieg ik vanaf Düsseldorf naar Dubai om over te stappen, en uiteindelijk te vliegen naar Adelaide, een stad in Zuid-Australië. Hier ga ik een half jaar op de universiteit studeren. Super spannend, en ook wel lastig om alles achter me te laten en compleet mijn eigen weg te gaan. In Nederland studeer ik in Maastricht, en hoewel ik hier zelf niet vandaan kom ga ik het toch wel missen. Maar door Case Company heb ik Maastricht toch nog een beetje bij me, dankzij hun City Marble concept!

Met City Marble kun je gemakkelijk je eigen stad opzoeken en dit als kaartje achterop je telefoonhoesje laten drukken. Je kunt kiezen uit verschillende plattegrondjes, maar ik vond de zwart/wit versie het mooist bij mijn witte iPhone 7 passen.

Ik weet dat Maastricht niet zo spectaculair is, en ik had voor elke andere stad in de wereld kunnen kiezen. Aan steden als Parijs, Rome en Amsterdam heb ik gedacht, en zelfs aan Adelaide waar ik nu naartoe ga. Toch heb ik gekozen voor Maastricht, omdat ik het wel een leuk aandenken vond aan mijn mooie studentenstadje. 


Kwalitatief gezien vind ik het een erg mooi hoesje. Hij voelt fijn en stevig aan, en ook sluit hij mooi om mijn mobiel heen. Het hoesje biedt geen optimale bescherming zoals je kunt zien, en is dan ook meer voor de sier. Dit vind ik niet zo erg, aangezien ik mijn iPhone gelukkig niet zo vaak laat vallen. City Marble vind ik echt een ontzettend leuk idee, en zo kun je altijd aan je eigen stad blijven denken - of juist aan een stad waar je graag wil zijn of leuke herinneringen aan hebt. Ik ben in ieder geval blij met mijn hoesje, aangezien ik nog af en toe aan Maastricht kan denken als ik Down Under ben. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten hoesjes, bijvoorbeeld een transparante of een flipcase. Zelf heb ik voor een hoesje gekozen waarbij de print over het hele hoesje te zien is. De prijzen variëren van €15,95 tot €19,95, wat ik wel prima prijsjes vind. Ook leuk om cadeau te doen!

Dit product heb ik ontvangen ter review.

5 comments

 1. Ik vind deze zo ontzettend leuk! Fijn dat je een aandenken aan je studentenstad gekozen hebt. Veel plezier Down Under!

  ReplyDelete
 2. Wat een ontzettend minimalistisch, maar toch persoonlijk hoesje!

  ReplyDelete
 3. Wat een superleuk hoesje van je stad! xo

  ReplyDelete
 4. Wat leuk is dat... En zeker mooie herinnering je stad.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD