Social Media

Fashion | Summer Essentials


'Helaas' ga ik 12 juli naar Australië, en kan ik niet langer genieten van de zomer aangezien ik daar in de winter aankom. Maar gelukkig hebben we al heel wat mooie dagen gehad in Nederland, en kan ik voordat ik wegga nog even optimaal van de zon en de warmte genieten. Vandaag wil ik graag een aantal essentials met jullie delen waarvan ik denk dat je die deze zomer zeker in je kast wil hebben liggen!

In plaats van een little black dress, is het voor de zomer leuk om een wit jurkje te hebben. Vooral als je wat bruiner bent, vind ik persoonlijk een wit jurkje altijd erg mooi staan. De laatste tijd zie je ook veel kant en ruffles, en dat is zeker in dit jurkje terug te vinden. 
One-shoulder-jurk van open kant van Esprit - €59,99.

Hoewel ik zelf niet zo vaak hoedjes draag, vind ik ze toch wel ontzettend leuk. Vooral een strohoedje vind ik echt geweldig, omdat het elke leuke zomerse outfit kan opfleuren. Daarnaast beschermt een hoedje je natuurlijk ook tegen de zon. Zelf heb ik vaak last van een verbrande scheiding op mijn hoofd, en een hoedje beschermt je natuurlijk hiervan. Daarnaast helpt het ook een zonnesteek voorkomen, wat ook erg prettig is.
Boat hoed van stro van Esprit - €15,99.

Een zomers en fris geurtje is ook een musthave voor in de zomer. Vooral in de zomer zijn frisse geuren heerlijk - en een goede toevoeging aan een outfit als je lekker romantisch uiteten gaat op een terrasje bij schemering. Zelf vind ik Jour van Hugo Boss ontzettend lekker, maar persoonlijk vind ik dat de parfums van Marc Jacobs het ook altijd wel goed doen.
Boss Jour Pour Femme van o.a. Douglas - €74,87 (50ml).

De laatste tijd zie je ook ontzettend veel off-shoulder tops. Ik moet toegeven dat ik me er zelf nog niet aan gewaagd heb, maar wie weet gaat dit nog komen. Een erg leuke trend als je het mij vraagt, en je krijgt ook nog eens mooie bruine schouders ;). Deze tops zie je naar mijn idee vooral met lichtblauw en wit gestreept, zo ook die hierboven. 
Schouderloze blouse van katoen van Esprit - €29,99.

Ook witte sneakers zijn écht een trend en daadwerkelijk overal te vinden. Een aantal jaren geleden zag je overal al witte Converse, maar op dit moment zie je vooral verschillende varianten van Adidas. Om eerlijk te zijn wist ik eerst niet zeker of het iets voor mij was, maar ik ben helemaal om - zelfs mijn moeder heeft afgelopen week witte sneakers gekocht. Echt een musthave als je het mij vraagt! 
Vetersneaker van katoen-canvas van Esprit - €59,99.

Als laatst nog een non-fashion essential, namelijk een Instax Mini. Een jaar geleden heb ik een Instax Mini voor mijn verjaardag gekregen van mijn ouders, en ik vind het echt een ontzettend leuk ding. Je foto's worden meteen geprint, wat het een hele leuke gadget maakt voor op vakantie. De foto's kun je bijvoorbeeld later in een fotoalbum plakken van je vakantie, of ze op je muur plakken. 
Instax Mini van o.a. Hema - €65,-.

Wat zijn jouw zomer essentials?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD