Social Media

Geld besparen bij het shoppen


Stiekem kan ik af en toe wel een beetje shopverslaafd zijn. Ik geniet ervan om lekker de stad in te gaan, en van winkel tot winkel te slenteren en nieuwe dingen te kopen waar ik blij van word als ik ze weer uit de kast trek. Helaas kost winkelen altijd geld, en soms wil je nu eenmaal niet al te veel geld uitgeven. Vandaar dat ik hier wat tips heb om tijdens het shoppen toch geld te besparen!

Abonneer je op e-mails van verschillende winkels
Misschien vindt niet iedereen dit een fijne optie, maar zelf ben ik geabonneerd op verschillende winkels via e-mail. Van winkels als Mango, H&M en Sacha krijg ik mailtjes binnen, waarin vaak handige kortingscodes staan of waarin ze aangeven wanneer er sale is. Wat mij betreft best een handige manier om wat korting te scoren!

Let op outlets!
Laatst was er een massive Hunkemöller outlet in Maastricht, waar ik met een paar vriendinnen naartoe ben geweest. Ondergoed kan naar mijn mening nog best prijzig zijn, want al snel betaal je €30 voor een bh. Bij deze outlet waren alle bh's maar €5, echt koopjes dus! Als je op dit soort outlets let, bespaar je echt ontzettend veel geld! Veel beter voor je portemonnee!

Gebruik sites voor kortingscodes!
Zelf vind ik het ook prettig om op internet kortingscodes te zoeken voor verschillende (web)winkels. Een daarvan is Deals.be, waar je bijvoorbeeld kortingscodes kunt vinden voor merken als Nike en Hema. Super handig om op deze manier te shoppen, want shoppen met korting is altijd prettig.

Shop tweedehands items
Ik moet toegeven dat ik dit zelf jammer genoeg niet zo vaak doe, maar tweedehands shoppen is natuurlijk ook een optie. Een weekje terug heb ik met een vriendin een aantal tweedehands kledingwinkels bezocht, en ik moet zeggen dat ik het wel altijd erg leuk vind om in zo'n winkel rond te snuffelen. Uiteindelijk heb ik een rok en een blouse gekocht waar ik heel blij mee ben! Je bespaart én geld, én het is ook nog eens goed voor het milieu omdat producten worden hergebruikt. Tip: tweedehands winkelen is ook ontzettend leuk als je op zoek bent naar leuke meubels of spulletjes voor in huis!

2 comments

  1. Kortingscodes zijn echt de bom! En aanmeldingskorting bij nieuwsbrieven ook. Sla ik nooit over xD

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD