Social Media

Herschel backpack for traveling


Anderhalve maand geleden vertrok ik voor een half jaar naar Australië, en ondanks dat dit een grote stap was vermaak ik me echt ontzettend goed hier! Wat ik wél lastig vond voordat ik op het vliegtuig stapte, was inpakken voor deze reis. Want wat neem je nu mee voor een half jaar? Ik mocht 30 kilo ruimbagage meenemen, en 7 kilo handbagage. Het probleem was toen alleen dat ik geen grote rugzak of handtas had waar ik nog veel spullen in kwijt kon. Gelukkig kreeg ik nét op tijd deze Herschel rugzak, waar ik tot nu toe al heel veel plezier van heb gehad!

Van THEBAGSTORE mocht ik namelijk een rugzak uitzoeken, en dit kwam voor mij dus perfect uit! Ik heb namelijk wel een Fjallräven Kanken rugzak thuis, maar hier kan helaas niet zoveel in. Ik was dus opzoek naar een rugzak waar veel spullen in konden.

Uiteindelijk koos ik voor de Herschel Little America rugzak, in de kleur Charcoal / Black Native. In deze rugzak past 25 liter, wat naar mijn idee echt veel is. Erg handig dus voor als je een grote rugzak mee wil nemen als handbagage voor in het vliegtuig.


Ik moet toegeven dat ik normaal eigenlijk altijd voor een zwarte tas ga, vooral omdat dit een fijne kleur is die overal bij past. Maar ik vond deze donkergrijze rugzak van Herschel met zwarte details, en deze vond ik toch wel erg tof. Ook al is het nog steeds een donkere rugzak die overal bij past, hij is toch nét weer anders. 


Aan de voorkant van de rugzak zit een handig vakje waar je kleine spullen in op kan bergen. Zelf vond ik het handig om hier bijvoorbeeld kauwgom, mijn paspoort en lippenbalsem in kwijt te kunnen. Doordat er een rits zit én magnetische sluitinkjes, is alles goed opgeborgen en kan er niet snel iets uitvallen. Uiteraard heb ik mijn paspoort wel in het grote vak in mijn rugzak opgeborgen nadat ik door de douane was gegaan - dit is toch net wat veiliger naar mijn idee.

De rugzak heeft ook een speciaal laptopvak aan de binnenkant, wat ik persoonlijk heel erg handig vind. De voorkant van het vak is ook wat dikker zodat deze je laptop goed beschermt. 
  

Doordat de binnenkant van de rugzak rood-wit gestreept heeft, geeft het net wat leukers en specialers aan de rugzak. Daarnaast zijn de hengels voor om je schouders echt comfortabel - iets wat erg belangrijk is, vooral als je rugzak erg zwaar is. Ondanks dat ik 7 kilo in mijn rugzak had, vond ik 'm toch nog comfortabel om te dragen.

Ik kan niet anders zeggen dat ik echt ontzettend blij ben met deze rugzak van Herschel, en ik heb er al vaker van kunnen genieten. Toevallig ga ik morgen ook een aantal dagen naar Sydney, en deze rugzak is daar echt perfect voor! 

Wat vinden jullie van deze rugzak?

5 comments

 1. Wauw ik vind hem heel erg tof! Leuke kleur ook, net inderdaad even iets anders dan zwart.
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Leuke rugzak! Handig, dat voorzakje en apart laptopvak. Prachtige kleur, ook. Eens wat anders dan zwart. :-)

  ReplyDelete
 3. Ik vind de rugzakken van Herschel echt ideaal! Heb er zelf ook eentje. Gebruik ik vaak als ik een lange dag op college heb of als ik een weekendje weg ga :)

  ReplyDelete
 4. Ik heb ook een rugzak van Hershel, echt super goede kwaliteit. Past mega veel in met goede vakjes voor andere spulletjes.

  ReplyDelete
 5. Ik heb mijn hershel tas nu al bijna 2 jaar en ben er super blij mee! Ik neem hem naar elke plek wel mee. Volgens mij heb ik een net wat kleinere tas dan jou, maar echt ik kan niet meer zonder mijn Hershel!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD