Social Media

Mini Shoplog Cotton On Body


Zoals jullie misschien weten, ben ik anderhalve maand geleden naar Australië verhuisd voor een half jaar. Ik woon alweer een tijdje in Adelaide, en ondanks dat het winter is vind ik het ontzettend leuk om hier te zijn. Adelaide ligt in Zuid-Australië, en ik moet toegeven dat ik veel 'gewone' Europese winkels zoals H&M en Mango wel mis, want helaas zijn deze hier niet te vinden. Wél kwam ik een nieuw merk tegen, namelijk het Australische Cotton On. Hoewel de kleding vrij basic is, hebben ze echt prachtige én betaalbare lingerie. Ik had eigenlijk niet echt iets nodig, maar ik wil mijn nieuwe aankoopjes natuurlijk wel met jullie delen!


Gelukkig was het sale, en besloot ik daartussen even te kijken. Nu weet ik natuurlijk niet hoe de kwaliteit is van het ondergoed en de pyjama's, maar het ziet er in ieder geval prachtig uit. Vooral de kleuren spreken me erg aan, omdat het hele 'neutrale' kleuren zijn en ze verkopen eigenlijk niets fels of neonachtigs - waar ik ook niet echt van houd. 


Als eerst heb ik een joggingsbroek gekocht. Ik was totaal vergeten om er een mee te nemen van thuis, dus ik besloot een paar weken geleden er al een aan te schaffen bij Cotton On. Ik had een grijze gekocht, maar omdat deze roze in de sale was besloot ik er nog een te kopen zodat ik kan afwisselen. Ze zitten echt ontzettend fijn omdat ze erg zacht zijn. Normaal zou ik niet zo snel voor roze gaan, maar ik vond deze kleur toch wel iets hebben.


Daarnaast kocht ik een zwart lingeriesetje van kant met een bralette. Hij ziet er in het eerste opzicht misschien niet zo heel bijzonder uit, maar als je 'm aantrekt is 'ie echt heel mooi. Dit komt omdat er aan de binnenkant van de bralette een stukje gewoon mesh zit, met daar overheen een kanten stofje - deze combinatie vind ik heel mooi!
Als laatst kocht ik een lichtblauw setje met een bralette, waarvan het blauw een beetje grijzig is. Dit vind ik echt een prachtige kleur, en wat dit setje extra leuk maakt zijn de zilveren glitter details. Deze stijl doet me een klein beetje aan Love Stories denken, alleen dan een stuk goedkoper!

De prijzen van de bralettes bij Cotton On Body liggen meestal tussen de $15 en $20 (Australische dollar) wat ik tot nu toe heb gezien, wat ongeveer uitkomt op €10 of €15. Echt koopjes dus! Ik moet toegeven dat de zwarte bralette wel fijner zit dan de lichtblauwe, maar omdat deze ook in de sale was kon ik 'm niet laten liggen. Uiteindelijk heb ik per setje ongeveer €10 betaald, en voor de joggingbroek ook. Normaal liggen de prijzen dus net wat hoger, maar de gewone prijzen zijn nog steeds erg goed te doen!

Wat vinden jullie van deze setjes?

3 comments

  1. Wauw wat een prachtige setjes en zo goedkoop! Dat is nog eens heel erg leuk shoppen <3
    Liefs,
    Evelien

    ReplyDelete
  2. Dat is geen geld voor zulke mooie items. Het zwarte setje vind ik práchtig! En een joggingbroek is altijd goed, hehe. #TeamHuispak

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD