Social Media

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm


Altijd vind ik het leuk om nieuwe producten uit te proberen als het gaat om verzorging. Clinique vind ik persoonlijk echt een fijn merk, hoewel ik wel vaak let op het feit of er alcohol en parfum in zit, omdat ik dit liever niet heb. Op veel blogs zag ik de Take The Day Off Cleansing Balm van Clinique voorbijkomen, en omdat de reviews zo lovend waren besloot ik 'm ook aan te schaffen.

Meestal maak ik mijn gezicht schoon met oogmake-up remover,micellair water en een gezichtsreiniging zeep. Dit product van Clinique kan je echter voor alles in één keer gebruiken! Met deze balm kun je je oogmake-up verwijderen, maar bijvoorbeeld ook je foundation of als je geen make-up draagt maar wel je gezicht wil reinigen.
  

De verpakkingen van Clinique producten vind ik altijd erg mooi: chique, clean en simpel. Hou ik van. Dit flacon bevat 125ml, dus je hebt echt veel product! Dat is wel fijn, want deze balm kost €29,50 wat natuurlijk niet goedkoop is. 

De balm vind ik een beetje op kokosolie denken, waar sommigen ook hun make-up mee afhalen. De structuur is een beetje hetzelfde, en het lijkt op een soort harde boter wat je opsmeert. Naar mate je het inmasseert, wordt het een soort gladde olie op je huid. Persoonlijk vind ik dit erg fijn, omdat je dan makkelijk je oogmake-up kunt verwijderen.


Het product is wellicht even wennen, maar ik ben fan! Het is super handig in gebruik, en ook erg zuinig. Ik gebruik de cleansing balm namelijk al twee maanden, en ik heb nog maar een klein laagje van de bovenkant opgemaakt. Ik gok dat je hier wel een jaar mee kunt doen, als het niet langer is. Daarnaast is dit product, ondanks dat het flacon niet klein is, handig om mee te nemen op stedentrips of korte vakanties. Het telt namelijk niet als vloeistof, waardoor je het gewoon mee kunt nemen in je handbagage - zeker een pluspunt! Zelf maak ik nu uitstapjes naar Sydney, en vorige week ben ik vertrokken naar de oostkust van Australië, en deze balm vind ik erg fijn om mee te nemen! Een aanrader wat mij betreft!

1 comment

  1. Ik ben erg nieuwsgierig geworden! Je gezicht reinigen met een dikke substantie die verandert in een olie lijkt mij heel erg fijn. <3
    Liefs,
    Evelien

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD