Social Media

Tarteist Treats Eye & Lip Set


Een tijdje geleden ging ik naar Sydney met vriendinnen, en ik was ontzettend blij dat ze daar een Sephora hadden! Ik was al in tijden niet meer naar een Sephora geweest, dus natuurlijk konden we het niet weerstaan om even naar binnen te gaan. Ik zag daar een prachtig palette van Tarte, een merk waar ik nog nooit iets van geprobeerd had. Wel vond ik het oogschaduw palette wat prijzig, en besloot ik in plaats daarvan een aantal kleine producten van Tarte te kopen om uit te proberen. 

Ik kocht onder andere het Tarteist Treats Eye & Lip setje met drie miniatuur producten, namelijk een oogschaduw palette met zes kleuren, een lipgloss en een mascara. Vooral de kleuren in het oogschaduw palette spraken me erg aan, en ik was dan ook erg benieuwd naar de kwaliteit.

In het palette zitten zes verschillende bronzige/rozige kleuren, die allemaal een warmere ondertoon hebben. Er zitten een aantal neutrale kleuren in, maar ook een paar die er echt uitspringen. Zo kun je zowel een hele neutrale als opvallende ooglook creëeren. Over de kwaliteit van de oogschaduws ben ik echt ontzettend enthousiast! De kleuren vind ik heel mooi, en de oogschaduws hebben ook zeker veel pigment waardoor ze echt van je huid afspatten, zoals hierboven. Stiekem wil ik nu ook graag het andere oogschaduw palette dat ik bij Sephora zag, omdat deze oogschaduws zo verrassend goed zijn.


Ook zat er bij het setje een kleine lipgloss. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik nog nooit in mijn leven lipgloss heb gedragen, omdat ik het gevoel van lipgloss niet bepaald fijn vind. Wel is het pigment van deze lipgloss erg goed, en ook de kleur vind ik mooi.Omdat ik toch meer van matte lipproducten houd, heb ik even geëxperimenteerd met een witte gezichtspoeder die ik op mijn lippen heb gedept. Ideaal is het natuurlijk niet, maar dit zorgt er wel voor dat de glans van de lipgloss wat verdwijnt. Persoonlijk vind ik dit wat mooier, en wie weet ga ik 'm zo wel dragen.Iets waar ik ook erg enthousiast over ben, is de mascara. Ik houd van dunne, lange wimpers en dat krijg ik door deze mascara. Natuurlijk is het maar een mini, maar wie weet koop ik nog een keer de full-size versie van deze mascara. Zeker aan te raden!


Ondanks dat er een lipgloss in het setje zit waar ik niet zo van houd, ben ik heel tevreden met de producten. Zowel het oogschaduw palette als de mascara vind ik erg prettig in gebruik, en ben ik erg blij met de kleurencombinatie in het palette. Ook had ik nog nooit iets van Tarte geprobeerd, waardoor het extra leuk was om verschillende producten van het merk te proberen. Zeker aan te raden! Het setje kost trouwens $37, wat ongeveer €24 is.

2 comments

  1. Wat een pigment heeft die oogschaduw !

    ReplyDelete
  2. Ik hou zo ontzettend veel van Tarte! ♥ Die mascara is inderdaad gewéldig – en de verpakking is nog mooi ook!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD