Social Media

Waarom ik de laatste tijd zo weinig post...


De laatste tijd is het heel wat rustiger geweest op mijn blog, wat sommigen van jullie misschien wel gemerkt hebben. Zoals jullie waarschijnlijk weten (en aan dit plaatje kunnen zien) zit ik in Australiƫ, en studeer ik hier al een hele tijd. Omdat ik dus aan de andere kant van de wereld zit, is het voor mij wat lastiger om mijn blog te onderhouden.

Doordat ik hier woon, raak ik soms het contact een beetje kwijt met mijn leventje in Nederland, en daar hoort mijn blog ook bij. Misschien klinkt het raar, maar toen ik hier ben gaan wonen heb ik een heel ander leven gekregen. In mijn hoofd ben ik vooral bezig met reizen, in plaats van de gewone routine van studeren en werken. Begrijp me niet verkeerd, bloggen vind ik nog steeds ontzettend leuk en dit zal ik zeker blijven doen, maar op een of andere manier staat mijn hoofd er niet zo naar. Tijd heb ik er wel voor, maar helaas de mindset niet. Bloggen is voor mij altijd iets geweest wat me plezier oplevert, maar zodra dit plezier er even niet is, wil ik liever ook niet bloggen. Plezier is mijn belangrijkste drijfveer van bloggen, en ik wil ook graag dat mijn artikelen oprecht zijn. 

Nu ik dit schrijf, merk ik hoe leuk ik het wel vind om artikelen te schrijven, en ik ga proberen om het zo snel mogelijk weer op te pakken. Hoe dit gaat uitpakken weet ik nog niet, mijn semester op de universiteit hier is namelijk bijna afgelopen, en daarna ben ik van plan veel te reizen. Reizen en bloggen is misschien niet de allerhandigste combinatie, maar ik ga het proberen! Vooral omdat ik normaal vooral over beauty schrijf, maar de aankomende artikelen zullen waarschijnlijk meer lifestyle-gericht zijn. Zodra ik weer in Nederland ben, wat waarschijnlijk eind januari zal zijn, ga ik het bloggen weer oppakken!

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD