Social Media

Tarte Deluxe Bronzer & Highlighter Duo

   
Even geleden schreef ik al een artikel over de Tarteist Treats Eye & Lip Set van Tarte, en vandaag is het Deluxe Bronzer & Highlighter Duo aan de beurt. De twee producten komen in een setje, en zijn wat kleiner dan normale producten waardoor ze ontzettend handig zijn voor op prijs. Omdat ik Tarte nog nooit had geprobeerd, leek het me leuk om een aantal producten uit te proberen en te kijken of ze bevallen. 


Highlighter is toch wel een van mijn favorieten als het aankomt op make-up producten. Ik houd ervan als er een mooie glow op mijn wangen rust, en ik gebruik het dan ook elke dag. Zelfs als ik verder vrijwel geen make-up op heb, vind ik het wel mooi om een beetje highlighter aan te brengen. Vooral in de zomer is het prachtig als de zon erop schijnt. Deze highlighter van Tarte heet de Amazonian Clay 12-Hour Highlighter, een redelijk koele highlighter met een mooie shimmer. 


Ook bronzer kan natuurlijk niet ontbreken, en aangezien ik van mezelf best bleek ben vind ik het fijn om hiermee wat kleur in mijn gezicht aan te brengen. Deze Amazonian Clay Matte Waterproof Bronzer van Tarte is ietwat oranje naar mijn mening, maar gelukkig niet té waardoor hij nog wel mooi is. Dit product is naar mijn mening wel geschikter voor de lichtere huid, dus mocht je een wat donkerdere huid hebben dan is deze bronzer waarschijnlijk niet zo zichtbaar op de huid.


De highlighter is, zoals ik al zei, redelijk koel. Persoonlijk ben ik wat meer fan van warme highlighters, maar een koele kan wel erg mooi zijn - vooral in de zomer. De bronzer vind ik qua kleur wel mooi, hoewel ik 'm liever een tikkeltje grauwer had gehad. 


Het is altijd lastig om highlighter vast te leggen, maar op deze foto is 'ie gelukkig wel goed te zien! Ik vind de glow echt prachtig, ondanks dat 'ie wat koeler is. Daarnaast ben ik ook blij met de bronzer, want zo kan ik toch wat meer kleur in mijn gezicht creëeren. 


Ik moet toegeven dat dit duo voor mij niet perfect is, maar ik ben er zeker wel tevreden over. Kwalitatief gezien zijn de producten erg goed, en ook de verpakkingen vind ik heel schattig. Wel had ik graag nog kleine spiegeltjes gezien, want dit is natuurlijk wat handiger voor op reis. Of het waterproof en 12-hour lasting is weet ik niet zo goed, maar de producten blijven zeker wel goed op de huid zitten. Van de highlighter moet je wel houden, omdat 'ie redelijk glitterig is - maar zelf houd ik wel van opvallende highlighters. Het duo kostte $24 (Australische dollars), wat rond de €16 is - een prima prijsje dus! Het is het proberen wel waard!

2 comments

  1. Wat jammer dat het voor jouw niet helemaal het goede product is, ik vind ze er wel heel erg pretty uit zien!
    Liefs,
    Evelien

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD