Social Media

Huda Beauty Liquid Matte Lipstick in Trendsetter


Over de oogschaduwpaletten van Huda Beauty had ik al veel goede reviews gehoord, maar verder kende ik het merk nog niet echt. Een vriendin van mij uit Engeland had toevallig al heel wat liquid matte lipsticks van Huda Beauty, en die mocht ik proberen. Ik werd er meteen al enthousiast over, en tot mijn verbazing verkochten ze de producten in de Sephora in Melbourne! Ik besloot één Liquid Matte Lipstick te kopen in de kleur Trendsetter.


Persoonlijk houd ik erg van bruinige liptinten, vandaar dat ik voor de kleur Trendsetter ben gegaan. Hij is vrij donker, maar dit was juist waar ik naar op zoek was. Hij doet me een klein beetje denken aan Whirl van MAC, waar ik een paar jaar geleden een review over schreef.
  

De verpakking van de lipstick vind ik erg mooi, vooral het matte glas vind ik luxe ogen. Wel is de liquid lipstick een stuk groter en langer dan een normale lipstick, dus daar moet ik wel even aan wennen. Hij is daardoor wel iets minder makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld een klein tasje. 


Ik ben echt fan van deze kleur; hij oogt een beetje oranje-bruin, en hoewel ik totaal niet van oranje kleuren houd, vind ik deze kleur echt heel mooi. Als je de lipstick aanbrengt is hij in het begin nog nat, maar hij droogt al snel mat op. Matte lipsticks zijn echt mijn favoriet.


Het belangrijkst is natuurlijk hoe de kleur op de lippen zit, en ik vind 'm echt geweldig! Ik houd van de kleur, en hij is makkelijk aan te brengen. Hij droogt heel snel mat op, en de matte finish vind ik heel erg mooi. Je zou misschien verwachten dat hij heel uitdrogend is omdat 'ie zo mat is, maar ik vind dat echt reuze meevallen. Hij voelt nog steeds wel comfortabel aan op de lippen, al moest ik er eventjes aan wennen in het begin omdat ik soepelere lipproducten gewend ben. Maar ik ben nu al helemaal fan, en ik ga in de toekomst zeker nog meer kleuren aanschaffen! Ze zijn helaas niet goedkoop, ik geloof dat ik er ongeveer €22 voor betaald heb ($35 in Australische dollars). Maar ik vind ze het geld zeker waard!

1 comment

  1. Wat een mooie kleur! Ik wil de liquid lipsticks van Huda ook nog is proberen! X

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD