Social Media

Kat Von D Ink! Liner


Over de Tattoo Liner van Kat Von D had ik ontzettend veel goeds gehoord, en deze wilde ik al een hele tijd aanschaffen. In Australië zag ik Kat Von D, en ik wilde heel graag de eyeliner uitproberen. Toen kwam ik erachter dat ik de Ink! Liner had gekocht, een eyeliner die op de Tattoo Liner lijkt maar toch nét wat anders is omdat het puntje van vilt is in plaats van een kwastje. Ondanks dit foutje, wil ik graag mijn review delen ovre de Ink! Liner van Kat Von D!


De verpakking van de eyeliner vind ik wel gaaf, vooral het lettertype van Kat Von D vind ik wel wat hebben. Daarnaast is de verpakking niet heel bijzonder, maar hij is lekker dun waardoor hij niet veel ruimte in beslag neemt in je make-uptas. De swatches van de eyeliner zijn veelbelovend, omdat je een mooie dun lijntje kunt zetten met de eyeliner die waterproof is.Ook op mijn ooglid werkte de eyeliner in eerste instantie erg goed, en was ik heel tevreden. Nu ik 'm wat vaker gebruikt heb, heb ik toch wel wat aanmerkingen op deze eyeliner. Het puntje droogt namelijk een beetje uit, waardoor je eigenlijk eerst een swatch op de hand moet maken en daarbij een beetje moet drukken om het product eruit te laten komen. Nu is dit geen ramp, en als je wat meer druk zet kun je een mooie lijn zetten - maar dit vind ik persoonlijk wel wat lastiger op mijn ooglid. 
  

Ik vind het lastig om te zeggen wat mijn eindoordeel van deze Ink! Liner is. Over het algemeen is hij prima, maar ik ben niet blown away van het effect en hier had ik stiekem wel echt op gehoopt. Daarnaast is de eyeliner echt aan de prijzige kant, ik heb er namelijk 28$AUD voor betaald wat uitkomt op ongeveer €18-€19. Dit is zeker niet goedkoop, en voor deze prijs had ik meer kwaliteit verwacht. Jammer, maar persoonlijk vind ik het niet de meest fijne eyeliner die ik tot nu toe geprobeerd heb. 

3 comments

  1. Ik had idd ook wel ietsje meer verwacht voor die prijs; denk dat er prima eyeliners te vinden zijn voor minder geld!

    ReplyDelete
  2. Ik heb de Tattoo Liner en heb ook het gevoel dat hij snel uitdroogt. Dat moet ik inderdaad op m'n hand swatchen om het product te doen vloeien. Aan de andere kant ben ik de enige die niet blown away is door de Tattoo Liner, dus misschien ligt het aan mij...

    ReplyDelete
  3. Świetna strona, polecam od siebie rytualmilosny.co.pl mam nadzieję, że strona spodoba się.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD