Social Media

Noir Stockholm Shampoo & Conditioner


Even geleden ontving ik de shampoo en conditioner van het merk Noir Stockholm. Met dit merk was ik nog niet bekend, maar de verpakking en uitstraling van de producten spraken me erg aan. Ik houd wel van clean en minimalistisch design, en natuurlijk heb ik deze producten de afgelopen tijd uitgeprobeerd. Vandaag deel ik mijn review met jullie!


Zoals ik al vertelde, spreekt de uitstraling van Noir Stockholm me erg aan omdat het er simpel maar luxe uitziet. Beide komen in een flacon van 250ml. De producten bevatten biologische oliĆ«n zoals camelia, argannoot en macademianoot, pinot-noir-druivenpittenextract en zeemos. De geur is een mix van Siciliaanse citroen, framboos, Arabische jasmijn, oranjebloesem, patchoeli, wit cederhout, muskus en vanille. 


De shampoo is wat vloeibaarder dan de conditioner, wat meestal het geval is. Ik moet zeggen dat ik de geur echt heerlijk vind! De geur is niet heel uitgesproken, maar ruikt heerlijk fris en echt een beetje parfumachtig - ik zou het ook niet erg vinden om een parfum in deze geur te hebben. Persoonlijk houd ik wel van geuren met patchoeli en cederhout, want deze geuren zijn vaak wat minder zoet. De shampoo maakt naar mijn idee mijn haar goed schoon, waardoor het fijn aanvoelt na de wasbeurt. 


De conditioner is wat dikker dan de shampoo, wat ik over het algemeen erg fijn vind omdat ik dan het idee heb dat het mijn haar goed verzorgt. Na het gebruiken van deze conditioner voelt mijn haar lekker glad aan zonder klitten, maar het voelt niet slap of futloos. 


Beide producten vind ik erg fijn in gebruik, mijn haar wordt goed schoon en door de conditioner goed verzorgt. De geur van de producten vind ik heerlijk, en ik zou het niet erg vinden om meer producten in deze geur te hebben. Hoewel ik het design van de flacons erg mooi vind, vind ik de verpakking wel iets minder efficient. Zodra de flessen leegraken, zal het waarschijnlijk wat lastiger zijn om het product uit de fles te krijgen, omdat de wat moeilijker leeg te knijpen zijn. Daarnaast is een minpuntje ook de prijs: de shampoo kost namelijk €31,95 en de conditioner €32,95. Dit is natuurlijk wel een smak geld wat je dan aan haarverzorgingsproducten uitgeeft. Maar mocht je jezelf of iemand anders een keer willen verwennen, dan is dit misschien wel iets voor jou!

3 comments

  1. Wat een fotogenieke flessen zijn dit! Wel een beetje aan de prijs idd.. oeps!

    ReplyDelete
  2. Klinkt goed, vooral die geur! ♥ Ze zijn inderdaad wel behoorlijk aan de prijs...

    ReplyDelete
  3. It is a brilliant service! Excellent team of workers!! casinon utan spelpaus

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD