Social Media

Simple Micellar Cleansing Water & Eye Make-Up Remover


Vroeger ben ik ontzettend vaak naar Engeland geweest, en daar vond ik het altijd al leuk om in de drogist rond te snuffelen op zoek naar nieuwe producten. Ik kende het merk Simple al, en ik vond dit een heel fijn merk. Tot mijn verbazing is dit merk nu in Nederland verkrijgbaar, gewoon bij de Kruidvat! Het leek me leuk om een paar van deze producten op mijn blog voor jullie te reviewen, dus ik koos voor het Simple Micellar Cleansing Water en de Eye Make-Up Remover. 


De flacons van Simple zijn simple, niet te veel poespas en gewoon lekker neutraal. De producten zijn altijd afgewerkt met groene letters en/of doppen, waardoor ze fris en schoon ogen. Het Micellar Cleansing Water lijkt van flacon op die van de Eye Make-Up Remover, en vrijwel het enige verschil is de grootte. Die van het reinigingswater bevat namelijk 200ml, en de oogmake-up remover bevat 125ml. Beide prima groottes als je het mij vraagt.  Sinds micellair water op de markt is gekomen, ben ik verkocht. Ik vind het een ontzettend fijn product om het eerste laagje make-up te verwijderen, of om de laatste restjes en het vuil te verwijderen als een soort tonic. Je brengt het aan op een wattenschijfje en gaat hiermee over je gezicht, zo simple is het! Ook vind ik het prettig dat het product geen parfum of alcohol bevat, want deze ingrediënten drogen je huid namelijk alleen maar uit. De Simple Eye Make-Up Remover voelt naar mijn idee wat anders aan dan andere oogmake-up removers, omdat 'ie een stuk minder vettig is. Dit klinkt misschien als een nadeel, maar het product is gewoon in staat om mijn mascara van mijn wimpers af te halen. Wél had ik moeite met een waterproof mascara van Hema die ik heel toevallig een keer van mijn moeder had geleend, dus of dit product geschikt is voor waterproof mascara weet ik niet zeker. Ook dit product bevat geen alcohol of parfum, wat heel prettig is aangezien dit ook erg in je ogen kunt prikken. 

Over het algemeen ben ik heel tevreden over de producten van Simple! Ik word er blij van als producten neutraal zijn en niet agressief voor je huid. Ook vind ik dat ze hun werk goed doen, en de prijzen zijn ook erg betaalbaar. De Eye Make-Up Remover kost namelijk €4,05 en het Micellar Cleansing Water kost €5,05. Wel twijfel ik of de Eye Make-Up Remover geschikt is voor waterproof mascara. Persoonlijk gebruik ik altijd 'gewone' mascara, maar mocht je waterproof mascara gebruiken, dan is het misschien prettiger om een wat vettigere oogmake-up remover aan te schaffen. Verder ben ik erg tevreden!

1 comment

  1. Oeh die lijken mij heel erg fijn! <3 Mij lijkt het juist wel heel erg chill als het iets minder vettig is, ik heb namelijk best last van een vettige huid.
    Liefs,
    Evelien

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD