Social Media

Too Faced Better Than Sex Mascara


Vanaf vandaag is Too Faced eindelijk verkrijgbaar in Nederland! Voorheen kocht ik mijn Too Faced producten altijd bij een Sephora in het buitenland, maar nu kun je het gewoon bestellen bij Douglas. Deze mascara kocht ik een tijdje geleden in Australië, omdat ik er veel goeds over gehoord had. En hier is dan mijn review!


De verpakking van de Better Than Sex mascara is schattig en lekker girly, wat we van Too Faced ook wel gewend zijn. De mascara zit in een lichtroze huls, en hij is redelijk zwaar. Wel voelt 'ie hierdoor luxe aan, en dat mag ook wel voor een mascara die €22,99 kost vind ik. Het effect van de mascara is natuurlijk het allerbelangrijkst, en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben! Mijn wimpers worden een stuk langer en volumieuzer, en de mascara separeert de wimpers ook goed waardoor je geen last hebt van klonten en spinnenpoten. Ik ben fan!


Over de Better Than Sex mascara ben ik heel tevreden, en ik vind dat hij de prijs ook wel waard is. Hij is wel wat aan de prijzige kant naar mijn mening, maar meestal doe ik een half jaar met een mascara waardoor het geen weggegooid geld is. Ik moet toegeven dat mijn all-time favourite nog steeds deze mascara van Estée Lauder is, maar deze komt ook zeker in de buurt! 

Better Than Sex mascara van Too Faced is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Douglas!

7 comments

 1. Wauw wat een prachtig resultaat zeg! Je review is ook erg fijn geschreven

  ReplyDelete
 2. Prachtig effect geeft 'ie! Wil hem eigenlijk ook wel hebben.

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een effect! Ik moet de mijne ook maar eens beginnen gebruiken!

  ReplyDelete
 4. Our comparator reveals recent gives and discount rates, to help you also benefit from hundreds of Euros when taking out a fresh insurance policy. Verzekering into the future, evaluating is completely independent and free of charge. This means that we have been not affiliated with a particular insurance provider. Certain a decent self-sufficient evaluation without the need of headache

  ReplyDelete
 5. Have you ever take into consideration how to get a girl to possess sex with you. In order to become a person who attracts along with gets the girl, you will need a powerful tool: Seduction. If you want to capture women home you should find out the way to seduce a woman.  Click here

  ReplyDelete
 6. Using an online adult dating website is your key to successful hook-ups with attractive women in your area. strippers for hire

  ReplyDelete
 7. When you join one of the top adult adult dating sites? https://sexpals.co.uk/

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD