Social Media

Fashion Inspiration | Teddy coats


Deze jas is niet meer weg te denken van ons straatbeeld: de teddyjas. Nu weet ik dat de halve wereld er de laatste tijd mee loopt, maar tóch blijf ik het een ontzettend leuke trend vinden. Zelf heb ik er onlangs een kunnen scoren in de Zara sale voor €30, maar stiekem heb ik mijn oog nu alweer op een andere teddyjas. De jas die ik in de sale kocht is in een crème kleur met nepleren details.

Al vanaf jongs af aan houd ik eigenlijk al van zachte dingen, hoe gek het misschien ook klinkt. Alles wat zacht en fluffy was vond ik geweldig, en stiekem is dat nog steeds zo. Ik kan me nog herinneren dat ik, toen mijn ouders een nieuw tapijt voor in de woonkamer gekocht hadden, ik er meteen op ging liggen om te voelen hoe zacht 'ie was, haha. Daarom kan ik écht niet meer zonder een teddyjas. 


Persoonlijk houd ik er heel erg van om verschillende stoffen en texturen met elkaar te combineren, omdat je dan een lekker groot contrast tussen kledingstukken hebt. Het liefst combineer ik een teddyjas dan ook met bijvoorbeeld een (lak-)leren broek. Ook zou een pantalon met een ruitjesprint erg tof bij zo'n jas staan. 


Een beige teddyjas is natuurlijk wel de klassieker, maar in andere kleuren kan zo'n jas ook erg tof zijn. Denk bijvoorbeeld aan zwart, bruin of zelfs een kleurtje. De laatste tijd is camel echt een van mijn favoriete kleuren geworden, en een teddyjas in deze kleur is ook echt prachtig en maakt je zelfs een écht beertje. Helaas heb ik nog geen kledingitems in deze kleur, maar ik weet zeker dat het niet lang meer gaat duren voordat ik deze kleur in mijn kledingkast heb hangen. Wel ben ik kieskeurig wat deze kleur betreft, en houd ik wel van een mooie diepe, warme camel kleur. Als je nog tips hebt, let me know!!

Wat vinden jullie van teddyjassen?
Bron foto's: Pinterest.

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD