Social Media

Interior | Een kijkje in mijn studentenkamer


Al eens eerder heb ik een foto gedeeld van mijn studentenkamer in Maastricht, maar ik ben nu sinds een paar weekjes weer terug verhuisd na mijn semester in Australië. Mijn kamer is een heel klein beetje veranderd, en vandaar dat ik het graag met jullie wilde delen. Daarnaast kunnen jullie er zelf misschien wat inspiratie uithalen!

Mijn kamer is rond de 20m², wat een prima grootte is. Niet alles in mijn kamer is even netjes, dus daarom heb ik ervoor gekozen om één hoekje van mijn kamer uit te lichten. Dit is mijn zithoekje met een slaapbank, een platenspeler en een kast met daarop wat decoratiespulletjes. Ik wil graag nog een keer een mooie bank kopen, maar voor nu is dit prima. Op mijn bank heb ik een kussen en een faux-fur dekentje liggen, beide van H&M Home. Ik ben echt verliefd op het dekentje, hij is zo lekker zacht!

Waar ik trouwens ook verliefd op ben, is mijn nieuwe plant van Dille & Kamille die in de hoek staat! Het is een gatenplant, een die je de laatste tijd ook steeds vaker ziet. Ik had altijd al kleine planten op mijn kamer, maar ik vond het erg leuk om een keer een wat grotere plant te kopen omdat deze toch wat meer opvalt. Nu nog hopen dat 'ie lang blijft leven!


Als je me goed kent, weet je wel dat ik heel erg van muziek houd. Met name wat oudere muziek vind ik echt geweldig, en deze platenspeler heb ik dan ook alweer 6 jaar. Helaas is het deksel kapot, dus wellicht dat ik binnenkort een keer een nieuwe ga aanschaffen. Toevallig ligt er op deze foto een plaat van Norah Jones boven op de stapel wat natuurlijk geen oude muziek is, maar ik heb ook platen van onder andere Fleetwood Mac, Stevie Wonder, The Rolling Stones, Joni Mitchell en Bob Marley. 
  

Als laatst heb ik hier een kastje met daarop wat decoratie-spulletjes. Zoals jullie misschien kunnen zien houd ik van planten in mijn kamer; op dit kastje staat namelijk een klimop en een paar cactussen die op deze foto amper te zien zijn. Daarnaast heb ik hier een make-up organizer, wat vooral makkelijk is met mijn lipsticks. De poster is van het schilderij 'meisje in witte kimono' van de schilder Breitner, waarvan ik een keer een expositie heb gezien in het Rijksmuseum. Ik houd ervan om naar musea te gaan, en ik vond dit wel een leuke toevoeging in mijn kamer. 

Wat vinden jullie van mijn zithoekje in mijn kamer? En houden jullie van oudere muziek?

11 comments

 1. Goede muzieksmaak, zo te lezen! Ik hou zelf ook ontzettend van oudere muziek. En je witte kastje vind ik ook ontzettend mooi. Mijn vriend en ik hebben laatst ook een grote plant in huis gehaald, hopelijk vermoorden we hem niet te snel, haha.

  ReplyDelete
 2. Wat een gezellig kamertje heb je <3 Ik ben ook dol op lp's en oudere muziek zoals inderdaad fleetwood mac, roxy music en phill collins. Love it!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke kamer! Ziet er mooi uit!

  ReplyDelete
 4. Wat een sfeervolle en leuke kamer zeg, ziet er goed uit!

  ReplyDelete
 5. Positive site, where did u come up with the information on this posting?I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. Thanks a million and please keep up the effective work. interior decor trends

  ReplyDelete
 6. Great job for publishing such a beneficial web site. Your web log isn’t only useful but it is additionally really creative too. home decor trends 2019

  ReplyDelete
 7. You make so many great points here that I read your article a couple of times. Your views are in accordance with my own for the most part. This is great content for your readers. shutter repair london

  ReplyDelete
 8. Wow! Such an amazing and helpful post this is. I really really love it. It's so good and so awesome. I am just amazed. I hope that you continue to do your work like this in the future also t shirt met tekst

  ReplyDelete
 9. Excellent and very exciting site. Love to watch. Keep Rocking. hookah

  ReplyDelete
 10. Thank you very much for this great post. estilo de vida

  ReplyDelete
 11. Of course, seat belts would do its job in keeping me from moving around everywhere but would triple bunk bed walmart

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD