Social Media

Outfit: Velvet, Faux Leather & Sailor Cap


Mijn allereerste outfitpost! Het is even wennen, maar ook wel erg leuk om jullie een van mijn outfits te laten zien. Zoals jullie vast gemerkt hebben is velvet op het moment erg populair, dus dit kon niet ontbreken in deze outfit. 

  

De laatste tijd is het ontzettend koud buiten, en aangezien ik best een koukleum ben vind ik het wel fijn om lekker dik aangekleed te zijn. Een sjaal kan naar mijn mening sowieso niet ontbreken, maar iets op je hoofd is ook altijd wel prettig om je oren warm te houden. De sailor pet zie je op dit moment overal, en het leek me erg leuk om deze ook een keer te proberen! Deze pet ontving ik van My Jewellery, en ik ben er echt heel blij mee!


Ook mocht ik van My Jewellery wat andere items uitkiezen, waaronder dit velvet topje en het leren rokje. Ik moet toegeven dat ik maar heel weinig rokjes draag, maar met deze ben ik heel erg blij. Hij zit lekker en comfortabel, en je kunt er makkelijk in bewegen. Ik had 'm aan met een dunne panty wat ik persoonlijk mooier vind, maar door de kou is een dikkere panty wel aan te raden!
  


Als laatst ontving ik deze leuke oorbelletjes die gemaakt zijn van roestvrij staal. Ze verkleuren dus niet, wat echt een groot pluspunt is! De bedeltjes vind ik ontzettend schattig, en ze hebben nog veel meer varianten. Wel zijn de oorbellen iets groter dan wat ik normaal draag, maar in combinatie met wat andere grotere oorbellen staat het erg leuk! Ook ben ik heel blij met de kleding van My Jewellery, echt een aanrader!

Wat vinden jullie van deze outfit? En houden jullie van de sailor petjes?

3 comments

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD