Social Media

Sporty Vibes | Tommy Hilfiger Crossbody


Tassen kun je nooit genoeg hebben! Zelf draag ik meestal een wat grotere tote bag, maar de laatste tijd begin ik kleinere tasjes steeds leuker te vinden. Ik vond het bij mezelf altijd wat truttig staan, en dat paste niet helemaal bij mij. Nu zie ik steeds meer leuke kleine tasjes net zoals deze van Tommy Hilfiger, die ik onlangs vond op de website van Brandfield!Deze tas van Tommy Hilfiger past echt perfect bij de trend die je op dit moment erg veel ziet, namelijk een sporty look. Je ziet deze trend onder andere bij H&M, Zara, Bershka en Vanilia. Veel broeken en tops hebben nu een sportieve streep op de mouw of broekspijp, en hoewel het nu al wat minder origineel is blijft het erg leuk! Deze tas heeft dezelfde soort vibe, omdat het hengsel ook strepen bevat. De tas is helemaal in de kleuren van het merk, namelijk rood, wit en blauw.


Het tasje is toch nog aardig groot, dus er passen heel wat spullen in. Een minpuntje vind ik wel dat mijn portemonnee niet in de tas past; ik heb namelijk een grote rechthoekige portemonnee van Charles & Keith. Ik zal dus een kleiner portemonneetje moeten gebruiken als ik deze tas meeneem. Verder is het heel handig dat de tas is opgedeeld in drie vakken, zo kun je je spullen organiseren en hoef je niet lang te zoeken.Wat ik altijd leuk vind aan merktassen, is dat ze mooie details hebben die je ziet als je er langer naar kijkt. Zo heeft deze tas een klein logo op de voorkant waar 'Tommy Hilfiger' op staat, net als op de haakjes waar het hengsel aan bevestigd is. Ik ben geen fan van enorme logo's, maar dit soort kleine details stel ik altijd wel op prijs en zo voelt een item extra luxe!
    

Mocht je de tas als een soort clutch willen dragen, dan kun je het grote hengsel eraf halen. Zelf vind ik zo'n hengsel juist altijd fijn, en draag ik 'm lekker crossbody. Ik ben echt ontzettend blij met dit tasje: de kleuren, het design en het formaat vind ik erg mooi en fijn! Helaas is hij dus net wat te klein om mijn portemonnee erin te passen, maar dit vind ik geen ramp. De tas is onder andere te koop bij Brandfield, een website die zowel tassen als sieraden en accessoires verkopen. Je kunt hier voor grote tassen, rugzakken en handtassen terecht. Zeker een kijkje waard!

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD