Social Media

Summer feels | Bikini Inspiration


Verlangen jullie ook alweer naar zon, zee en strand? Hoewel ik echt wel van de winter houd, zou ik het absoluut niet erg vinden om nu een weekje op een tropisch eiland te vertoeven. Ik moet toegeven dat het voor mij ook nog maar kort geleden is dat ik op Bali zat (begin/midden december), dus ik mag eigenlijk niet klagen. Ik ga dan ook pas over een tijdje weer op vakantie naar een warm land, maar mocht je binnenkort al gaan, dan heb ik hier wat leuke bikini inspiratie voor je!

Ik ben best wel kieskeurig als het om bikini's of badpakken gaat. Veel vind ik niet mooi; ik houd niet zo van hele drukke prints en felle (neon-)kleuren staan me ook altijd een beetje tegen. Vroeger kocht ik mijn bikini's meestal bij H&M, maar heel de wereld liep met deze exemplaren wat ik ook niet altijd even leuk vond. Bij Hunkemöller kan ik af en toe wel slagen, ze hebben vaak wel een aantal bikini's die in mijn smaak vallen. Zo heb ik bijvoorbeeld deze bikini van de Anna Nooshin lijn van vorig jaar waar ik ontzettend blij mee ben. Ook kijk ik af en toe op ASOS waar ze natuurlijk ook een heleboel merken aanbieden, maar daadwerkelijk een bikini bestelt heb ik nog nooit gedaan. 

Toevallig kwam ik laatst een aantal merken die me wel erg aanspreken, namelijk Bench., Buffalo en Venice Beach. Een aantal bikini's zie je hierboven, en deze vind ik allemaal wel erg leuk! Aan fellere kleuren moet ik nog wel wennen, maar als je in de zomer wat bruiner bent zal dit zeker mooi staan. Ook de zebraprint vind ik erg tof! Deze merken zijn onder andere bij LASCANA te bestellen.

1. Bench. Triangelbikini Zwart €46,99
2. Buffalo Triangeltop Happy €24,99, Bikinibroekje Happy €27,99
3. Bench. Bandeaubikini Turquoise/Lime €56,99
4. Bench. Triangelbikini Pink €54,99
5. Bruno Banani Bustierbikini €54,99
6. Venice Beach Triangeltop Sugar €24,99, Bikinibroekje Sugar €22,99

Zoals je misschien al kunt zien vind ik voornamelijk triangelbikini's erg leuk, maar dit is natuurlijk heel persoonlijk. Mocht je wat meer support willen, dan is een beugelbikini aan te raden. Naar mijn idee zijn dit ook echt prima prijsjes voor bikini's, hoewel H&M waarschijnlijk net iets goedkoper zal zijn. Maar dan heb je weer eens wat anders dan een H&M of Hunkemöller bikini! ;)

Waar kopen jullie altijd bikini's of badpakken?

1 comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD