Social Media

Valentine's Day Outfit


Het is alweer bijna Valentijnsdag waarop iedereen hun liefde wat extra aandacht geeft en tijd voor elkaar maakt. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik Valentijnsdag nooit zo bijzonder heb gevonden, aangezien je op elke willekeurige dag iets leuks met elkaar kunt doen. Maar tóch begrijp ik wel dat mensen het leuk vinden, en daarom dit artikel om wat leuke inspiratie op te doen!

Rood is natuurlijk dé kleur die bij deze dag past, en de laatste tijd vind ik rood ook steeds leuker. Een rode trui is perfect voor Valentijnsdag, met name door het oude weer de laatste tijd. Je kunt natuurlijk uiteten gaan, en dan is het wellicht wat leuker om je op te doffen met bijvoorbeeld dit gestreepte shirtje van Esprit en een leuk leren rokje eronder, maar hierna kun je deze rode coltrui aantrekken om lekker te knuffelen op de bank.

Mocht je nog wat bijzonderder ondergoed aan willen doen, is wat mij betreft een rood setje altijd goed! Persoonlijk vind ik dat lingerie ook iets voor jezelf kunt zijn, aangezien het leuk is om iets nieuws te dragen waarin je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Deze donkerrode bh vind ik vooral mooi omdat er nog een kanten stukje onder zit, waardoor hij wat specialer wordt.

Zelf draag ik dagelijks horloges omdat ik het handig vind om altijd de tijd te kunnen zijn, maar daarnaast is het ook een leuk accessoire voor bij je outfit. Een van mijn favorieten op het moment die ik helaas nog niet in mijn bezit heb, is deze zwart met zilveren van Rosefield. Als laatst is het altijd leuk om een lekker ruikend geurtje op te doen. Een paar van mijn all-time favourites zijn Barfly, Coco Noir en Alien, maar mocht je van wat lichtere en wellicht wat vrouwelijkere geurtjes houden, dan vind ik La Vie Est Belle altijd een goede optie! Normaal vind ik zoetere geuren wat minder, maar deze vind ik stiekem toch wel erg lekker.

Hebben jullie nog leuke plannen voor Valentijnsdag?

2 comments

  1. Ik heb geen plannen voor Valentijnsdag haha. Maar die collage is echt cute! Ik houd van de kleur rood! <3

    ReplyDelete
  2. Leuk dat shirtje met streepjes!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD