Social Media

Bikini Inspiration by Hunkemöller


De lente is nog maar net begonnen, en helaas moeten we ook nog even wachten op het lekkere zonnige weer. Maar zelf kan ik niet wachten tot de heerlijke lentedagen beginnen, en dat we ook weer richting de zomer gaan. Who's with me? Daarnaast is het nooit te vroeg om al lekker inspiratie op te doen voor leuke zomer items, dit keer badkleding!

Wat mij betreft is Hunkemöller wel een van mijn go-to winkels als ik op zoek ben naar een leuke bikini of een mooi badpak. Hoewel ik H&M ook een goede optie vind, heeft Hunkemöller naar mijn idee nét wat specialere items. Ik moet toegeven dat ik een aantal jaar geleden niet zo goed kon scoren bij Hunkemöller, maar dat is de laatste jaren echt veranderd. De collecties zijn steeds meer mijn smaak geworden, alleen maar fijn natuurlijk!


Zoals je misschien al gemerkt hebt, zijn de trends qua badkleding de laatste jaren flink veranderd. Steeds meer zie je high waisted bikinibroekjes, haltertopjes en zelfs de badpakken zijn weer hot


Als je het mij vraagt, kun je het nooit fout doen met een mooi zwart badpak of een simpele rode bikini zoals hierboven. Deze kleuren staan iedereen mooi en classy, of je nu erg blank bent of juist getint. 


Ook zie je de crochet details weer terugkomen, gevlochten stukjes in bikini's of badpakken. Dit oogt lekker zomers en geeft wat extra's aan je badkleding. Dit donkerblauwe badpak van Hunkemöller hierboven vind ik erg tof! Een paar maandjes geleden, toen ik nog in Australië woonde, heb ik zelf voor het eerst een badpak aangeschaft, en dit bevalt me erg goed! Het zit ontzettend fijn, en al helemaal ideaal als je van wateractiviteiten zoals snorkelen en duiken houdt. 

Van deze prachtige plaatjes heb ik al weer helemaal zin gekregen in de zomer, jullie ook?

Waar kopen jullie je badkleding altijd?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD