Social Media

Geboekt: tripje naar Warschau!


Over twee weekjes heb ik lekker een weekje vakantie, en ik moet zeggen dat ik daar ook echt wel weer aan toe ben. De laatste tijd heb ik het erg druk met mijn studie, werk (ik werk op donderdagavond, zaterdagen én zondagen), en daarnaast heb ik nog activiteiten van mijn dispuut. Ik geniet wel van de dingen die ik doe, maar het is ook fijn om af en toe even tot rust te komen en te relaxen. Gelukkig vond ik een paar vrije dagen in mijn vakantieweek, en besloot ik met wat vriendinnen een tripje naar het buitenland te boeken. En uiteindelijk is het Warschau geworden!

Het was best een impulsieve en willekeurige keuze; we wilden niet al te duur en al te ver weg. We hebben verschillende dingen bekeken, en we twijfelden tussen Stockholm en Warschau. Nu is Stockholm wel een stukje duurder dan Warschau, en omdat een andere vriendin daar al was geweest leek het ons leuk om voor iets nieuws te gaan. Ik moet toegeven dat ik helemaal niet veel weet over Polen, maar ik heb er van een aantal mensen wel goede dingen over gehoord. Naar wat ik heb gezien en gelezen is het een mooie oude stad, die helaas wel in oude stijl is herbouwd omdat tijdens de Tweede Wereldoorlog heel wat gebouwen zijn verwoest. Er zijn een aantal mooie kathedralen, paleizen en musea dus genoeg te doen is er vast!

Mochten jullie toevallig in Warschau geweest zijn en hebben jullie tips, dan zijn deze natuurlijk van harte welkom! Leuke hotspots, restaurantjes, musea, pleintjes, noem maar op! Altijd leuk om andermans verhalen te horen!

Bron foto: Pinterest

1 comment

  1. Ohhh, zo leuk! Alvast veel voorpret gewenst! Ik ben nog nooit in Warschau geweest – nog nooit in Polen in general –, maar het lijkt me een erg mooie stad.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD