Social Media

Golden Earrings by Eline Rosina


Oorbellen, I'm obsessed with them! Al jaren draag ik graag oorbellen, en er komen steeds meer gaatjes in mijn oor bij om de perfecte earparty te creëren. Een tijdje geleden kocht ik alleen maar zilveren sieraden, omdat ik dit altijd mooier vond en dacht dat het beter bij me paste. Maar sinds kort leek het me leuk om een keer gouden oorbellen uit te proberen, aangezien ik goud toch eigenlijk ook wel mooi vind. Ik kocht een aantal sieraden bij Eline Rosina, dus kijk snel verder!


Als eerst deze kleine gouden knopjes met zwarte steentjes erin. Ik vond deze combinatie van goud en zwart wel erg tof, en ook de vorm van de studs vond ik erg leuk. Het heeft een beetje een vintage look, wat ik wel gaaf vind. Deze oorbelletjes kosten €20,- voor een setje.


Dan deze leuke gouden ringetjes! Wat hier zo handig aan is, is dat het geen 'volledige' ringetjes zijn en dat ze dus gewoon een achterkantje hebben waardoor je ze makkelijk in en uit kunt doen. Echte ringetjes kosten veel meer moeite dan deze! Ik draag één van deze oorbellen nu in mijn helix piercing, wat een heel leuk effect geeft omdat het lijkt dat je dan meerdere ringetjes in je oor hebt. Deze oorbelletjes kosten ook €20,- voor een setje.

Mochten jullie je toevallig afvragen hoeveel piercings ik heb: in mijn linkeroor heb ik een helix piercing en drie gaatjes in mijn oorlel, en in mijn rechteroor heb ik een lower helix piercing en twee gaatjes in mijn oorlel. Zeven in totaal dus! (En stiekem wil ik er nóg meer!)  


Als laatst deze oorbel met een staafje en een kettinkje dat door je oor gaat! Ik vond deze oorbel echt heel vet, maar je moet er wel voorzichtig mee zijn - je kunt 'm namelijk wel snel verliezen! (Is mij ook al gebeurd, maar ik heb 'm gelukkig teruggevonden) Deze oorbel is per stuk verkrijgbaar en kost €15,-.


Ik moet even wennen aan het idee dat ik nu allemaal gouden oorbelletjes draag, maar ik ben er wel ontzettend blij mee! Ze zijn zilver 925, maar ze hebben een 14-karaats gouden plating. Ze blijven dus wel lang mooi, maar water en parfum moet je een beetje vermijden. Stiekem douche ik wel af en toe met de oorbellen, en tot nu toe zijn ze mooi gebleven. Ook de prijsjes vind ik prima meevallen, en je krijgt er leuke doosjes bij om ze in te bewaren! Een paar gouden ringen vond ik ook heel gaaf, maar deze waren €50,- en ik vond dat ik wel even genoeg oorbelletjes had besteld. Misschien voor de volgende keer!

Houden jullie van veel oorbellen? En dragen jullie liever zilver of goud?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD