Social Media

Interieur | Leuke foto's als wanddecoratie!


Interieur is iets wat me altijd al heeft geïnteresseerd, zoals ik al weleens eerder heb verteld. Één ding wat ik niet mag ontbreken als je het mij vraagt, zijn leuke wanddecoraties. Het is bijvoorbeeld ontzettend leuk om wat plankjes op te hangen, om hier leuke plantjes, kaarsen, boeken of fotolijstjes op te zetten. Zo maak je een kamer snel al een stuk gezelliger en knusser. Ik moet toegeven dat ikzelf niet heel veel foto's aan de muur heb, maar een paar vind ik toch altijd wel leuk. Het maakt je kamer wat persoonlijker. Daarnaast vind ik het leuk om posters/schilderijen van bekende kunstwerken aan de muur te hebben, aangezien ik van kunst houd en graag naar musea ga.

Hoewel ik kleine fotolijstjes op een muur ook erg kan waarderen, vooral met hele bijzondere ouderwetse fotolijstjes, kan een grotere afbeelding ook heel leuk zijn. Een leuke foto van jou en je moeder bijvoorbeeld, of een spontane foto jou en je vriendinnen op vakantie. Maar zelf houd ik bijvoorbeeld ook erg van fotografie, en het is ook erg tof om een mooie foto die je zelf hebt gemaakt ergens op te laten drukken.


Op FotoOpAluminium.nl, een dochterbedrijf van FotoCadeau.nl, kun je jouw foto aflaten drukken op aluminium. Er zijn verschillende soorten aluminium waar je uit kunt kiezen; bijvoorbeeld glad of geborsteld. Kies voor een leuke familiefoto, een mooi vakantielandschap of je favoriete kunstwerk om je kamer op te fleuren. Mocht je niet kunnen kiezen, dan is er ook de optie om een collage te maken en die vervolgens op aluminium af te drukken. Foto's op aluminium zijn te bestellen vanaf €9,75, afhankelijk van de grootte van de foto die je wil laten afdrukken. Een foto op aluminium van 20cmx40cm kost bijvoorbeeld €24,95. 

Mocht je graag een aluminiumfoto willen laten drukken, dan heb je geluk! Ik mag namelijk een waardebon t.w.v. €25,- verloten onder mijn lezers en volgers! Laat even een reactie achter onder het artikel waarin je vertelt waarom je dit graag zou willen winnen, en wie weet krijg jij straks de waardebon toegestuurd! Ook zou ik het leuk vinden als je me zou volgen op Instagram!

In samenwerking met FotoOpAluminium.nl. 

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD