Social Media

Interior | Trends I'm Loving


Interieur is steeds meer iets wat me aanspreekt, en ik vind het dan ook heel leuk om in tijdschriften of op Pinterest inspiratie op te doen. Vroeger vond mijn moeder interieurontwerpster altijd goed bij me passen, en hoewel ik hier eigenlijk niets mee gedaan heb vind ik het nog steeds ontzettend leuk en interessant. Vandaag deel ik weer wat leuke interieurtrends met jullie!


Het is misschien een trend die je al langer ziet, maar ik vind okergeel nog steeds een geweldige kleur voor in je interieur. Het is erg opvallend en sprekend, dus het is waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd. Persoonlijk zou ik wél felle kleuren in mijn interieur willen, om het wat vrolijker en fleuriger te laten ogen. Velvet kan ook niet meer ontbreken, iets wat ik ook heel gaaf vind. Op Houss.nl kun je bijvoorbeeld toffe velvet banken scoren! Ook verkopen zij items van het merk Bloomingville, voor hun decoratie spulletjes zijn geweldig!


Gouden accenten in je interieur zijn natuurlijk ook echte eyecatchers, vooral een spiegel als deze! Ik zie steeds meer toffe spiegels voorbijkomen, wat hele leuke accenten in je woonkamer kunnen zijn! Daarnaast zorgen spiegels ervoor dat je kamer wat ruimtelijker oogt door de reflecties, wat ook altijd een pluspunt is! Én het is een leuke vervanger voor bijvoorbeeld een schilderij, vooral de wat bijzondere spiegels.


Eerst zag je dat hangende planten helemaal in waren (wat nog steeds wel het geval is), maar staande plantenhouders vind ik er ook geweldig uitzien! Soms is een plant wat te klein om op de grond te zetten, maar ook weer te groot om 'm op een bijzettafeltje te laten staan. Een staande plantenhouder is dan dé perfecte oplossing, iets wat er ook nog eens erg tof uitziet! Ik ben in ieder geval fan!

Wat zijn trends die jij graag in je interieur ziet? 
Bronnen foto's: Pinterest.

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD