Social Media

Lifestyle | Altijd muziek bij je!


Als jullie me al langer volgen, weten jullie misschien dat muziek mijn grote passie is en dat ik écht niet zonder kan. Vanaf dat ik klein meisje vond ik het al heerlijk om te zingen, en ook begon ik al snel met klassiek ballet. Toen ik een jaar of 8 was ging ik op pianoles, en de jaren daarna leerde ik mezelf gitaar en ukulele spelen. Rond m'n zestiende heb ik nog even zangles gehad - kortom, ik was altijd met muziek bezig. Hoewel dat nu minder het geval is, houd ik nog steeds veel van muziek en kan ik geen dag zonder. Mijn oordopjes zijn daarom ook essentieel voor mij, en ik houd er ook van om in mijn kamer hardop muziek te luisteren, onder andere met mijn platenspeler. Maar soms is het ook handiger en fijn om lekker je spotifylijst aan te zetten en via deze manier muziek te luisteren, en daarvoor is een bluetooth speaker natuurlijk ideaal.

Zelf vind ik bluetooth speakers echt een geweldige uitvinding, omdat ze heel makkelijk te verbinden zijn met je mobiel. Je kunt natuurlijk ook muziek aanzetten op je laptop, maar hiervan is de kwaliteit jammer genoeg een stuk minder. Daarom gebruik ik zelf liever een speaker, omdat de kwaliteit van het geluid dan veel beter is en veel aangenamer om naar te luisteren.

Bij bluetoothspeakercenter.nl verkopen ze verschillende soorten speakers, van draagbare tot wat grotere die je ergens in je kamer neer kunt zettten. Een wat kleine is natuurlijk erg handig om mee te nemen, bijvoorbeeld als je in de zomer in een park gaat zitten of in de auto als je op vakantie gaat. Tegenwoordig is de kwaliteit van een draadloze speaker erg goed, dus je hoeft je geen zorgen te maken om het geluid. 

Maar een wat grotere speaker is ook ontzettend handig. Een van mijn favorieten is de Nillkin MC5 Stereo, een grote grijze speaker met een mooi strak design. Wat zo handig is aan deze speaker, is dat er een afstandsbediening bijgeleverd wordt. Zo kun je de speaker op afstand bedienen en het geluid harder of zachter zetten, of een vorig of volgend nummer af te spelen. Zo hoef je niet elke keer op en neer te lopen naar je speaker, als je mobiel in de oplader zit ;). 

Hebben jullie zelf ook een bluetooth speaker?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD