Social Media

MAC Lipstick Retro


Als het om lipsticks gaat, ben ik toch wel verliefd op de lipsticks van MAC. Ik denk dat ik er een stukk of 10/15 in bezit heb, en vrijwel alle lipsticks draag ik met plezier, afgezien van een paar kleuren die wat specialer zijn en die ik daardoor wat minder draag. Onlangs kocht ik een nieuwe lipstick van MAC, namelijk Retro!


Retro is een roodbruine lipstick die wat donkerder is dan een nude lipstick, maar toch nog erg draagbaar is voor overdag. Zo'n kleur had ik nog niet in mijn collectie, en daarom leek het me een perfecte kleur om een keer uit te proberen. Ik was al wat langer op zoek naar een iets donkerdere lipstick, maar niet zo donker als bijvoorbeeld Diva (waar ik overigens ook wel echt verliefd op ben). 


Retro heeft een Satin finish, wat betekent dat hij goed gepigmenteerd is maar toch een klein glansje heeft in plaats van een matte finish. Persoonlijk houd ik het meest van matte lipsticks, maar Satin van MAC vind ik ook heel prettig omdat deze wat soepeler aanvoelen op de lippen. De glans is overigens maar minimaal, dus wat dat betreft vind ik het ook een fijne finish.


En dan de swatch van Retro! Zoals je kunt zien is de lipstick goed gepigmenteerd, en is het een mooie warme roodbruine kleur. De lipstick is ontzettend makkelijk aan te brengen en glijdt echt over je lippen heen. Naar mijn idee blijft de lipstick al goed zitten, maar een lipliner helpt natuurlijk wel om de houdbaarheid wat te optimaliseren. 


Ik heb er een nieuwe favoriete lipstick bij! Mijn ultimate favourite is nog steeds wel Velvet Teddy, gewoon omdat 'ie zo draagbaar is en overal bij past. Maar Retro is natuurlijk een hele andere categorie, en ik denk dat deze lipstick het vooral in de herfst en winter goed doet! MAC lipsticks kosten €19,50 wat prijziger is dan een lipstick bij een drogist, maar ik draag ze altijd met ontzettend veel plezier waardoor ik het de prijs wel waard vind!

Wat vinden jullie van Retro?

2 comments

  1. Wat een super mooie kleur! Ik vind het geld voor de mac lipsticks ook altijd helemaal waard. <3
    Liefs,
    Evelien

    ReplyDelete
  2. Prachtige kleur! Ik ben ook groot fan van de lipsticks van MAC!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD