Social Media

New Watch | Daniel Wellington Classic Black Reading Rosegold


Vandaag een artikel over mijn nieuwe favoriete horloge! Jullie hebben vast al vaker artikelen voorbij zien komen over de horloges van Daniel Wellington, zoals de Classic Bristol, de Classic Black Sheffield en de Classic Petite Sterling. Maar nu ontving ik de Daniel Wellington Reading met een zwarte wijzerplaat en roségouden details!


Wat ik zo fijn vind aan de Daniel Wellington horloges, is dat ze tijdloos zijn. Op mijn 18e kreeg ik van mijn ouders een DW horloge voor mijn verjaardag, die ik nog steeds met veel plezier draag. Inmiddels word ik over een paar maandjes 22, dus het horloge draag ik alweer bijna vier jaar!  


De combinatie van het roségoud met het zwart vind ik ontzettend tof, omdat het roségoud dan extra opvalt. Dit creëert een hele elegante uitstraling, maar door de zwarte wijzerplaat is hij toch nét wat specialer. 
  

Deze keer koos ik voor het Classic Reading bandje, een zwart leren bandje met een krokodillenpatroon. Tot nu toe heb ik alleen maar gladde leren bandjes gehad, dus dit is wel een leuke verandering. 

Daniel Wellington horloges zijn zowel voor mannen als voor vrouwen, en ze bieden ook verschillende grotes van de wijzerplaten aan. Ik koos voor de 36mm, maar mocht een grotere wijzerplaat je wat meer aanspreken dan kun je voor de 40mm gaan. 


Zoals jullie misschien al merken, ben ik echt enthousiast over mijn nieuwe DW horloge! Ook vind ik de kwaliteit van de horloges ontzettend goed, want het horloge dat ik bijna vier jaar geleden van mijn ouders kreeg draag ik nog steeds. Daarnaast kun je makkelijk het bandje vervangen mocht deze beschadigd zijn.

De Daniel Wellington Classic Black Reading Rosegold kost €169, wat natuurlijk niet niks is. Maar als je de code DWNATURE gebruikt op www.danielwellington.com, ontvang je 15% korting! Deze kortingscode is te gebruiken t/m 10 mei, dus tot die tijd kun je ervan profiteren! 

2 comments

  1. Wat een stijlvol horloge! Ik heb geen horloge en gebruik altijd m'n smartphone, maar misschien moet ik daar maar eens verandering in brengen. :-)

    ReplyDelete
  2. Wat een prachtig basic horloge! Heel erg mooi om te combineren met andere sieraden.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD