Social Media

Batiste Golden Rose Dry Shampoo


Zoals jullie misschien al vaker op mijn blog voorbij hebben zien komen, zijn Batiste droogshampoos mijn favoriete. Bijna dagelijks gebruik ik droogshampoo om mijn haar wat meer volume te geven, het lekker te laten ruiken én natuurlijk om ervoor te zorgen dat het er niet greasy uitziet. Vandaag heb ik een review van de nieuwste Batiste droogshampoo, namelijk Golden Rose. 


De verpakkingen van Batiste droogshampoos zien er altijd lekker vrolijk uit met verschillende kleurtjes die passen bij de naam van het product. Zo heeft de Batiste Cherry bijvoorbeeld allemaal kleine rode kersjes op het flacon, en Golden Rose natuurlijk mooie getekende rozen met een (rosé)gouden twist.

Droogshampoo spuit je op ongeveer 30 centimeter afstand bij je haarwortels. Het poeder is wit, dus nadat het ingetrokken is moet je het wel nog even uitkammen. Het witte poeder zorgt ervoor dat je haar er niet meer vettig uitziet, ideaal dus als je even geen tijd hebt om je haar volledig te wassen!


De droogshampoo is erg fijn in gebruik, en ik moet toegeven dat dit écht mijn favoriet is tot nu toe! De geur vind ik echt heerlijk, lekker fris, bloemig en niet te zoet. Precies waar ik van houd! Daarnaast is de verpakking natuurlijk ook ontzettend schattig, wat ik altijd wel een leuke bijkomstigheid vind. De Batiste Golden Rose droogshampoo kost €5,49 voor 200ml, wat ik ook wel een prima prijsje vind. Je kunt er namelijk echt een hele tijd mee doen! Batiste droogshampoos zijn onder andere te koop bij Kruidvat.

Gebruiken jullie weleens droogshampoo?

3 comments

  1. Ik heb ze inmiddels allemaal al gebruikt, behalve deze! Snel ook nog deze variant proberen dus. De geur lijkt me heerlijk!

    ReplyDelete
  2. Ik vind Batiste ook ontzettend fijn, maar ik gebruik de bruine versie omdat ik anders een witte waas krijg. Maar ik vind ze best prijzig dus ik koop ze niet heel vaak!

    ReplyDelete
  3. Die verpakking alleen al.. wauw!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD