Social Media

Je tuin of terras aankleden!


Afgelopen week was het heerlijk weer, en de meeste mensen hebben hier lekker van genoten door op een terrasje te zitten, te wandelen of lekker in de tuin een boek te lezen. Zelf vind ik het heerlijk om in de lente en zomer buiten te zitten en te genieten van de zon. Wel is het dan natuurlijk leuk om je tuin of terras leuk aan te kleden, zodat je er gezellig kunt zitten!

Mooie planten
Planten zijn natuurlijk wel belangrijk als het gaat om een mooi en gezellig terras of een leuke tuin. Helaas ben ik zelf niet in het bezit van een balkon of tuin, maar mijn ouders hebben wel een mooi terras met eindeloos veel planten. Dit maakt het een stuk knusser om er te zitten, want alleen maar tegels en bakstenen ogen ook zo ongezellig. Ik houd van lekker veel groen!

Een comfortabele tuinset
Een fijne bank om buiten op te zitten kan eigenlijk ook niet ontbreken, want niets is zo fijn om in de zon te liggen of comfortabel een boek te lezen of muziek te luisteren. Mijn ouders hebben thuis een hoekbank buiten staan, waar je heerlijk op kunt relaxen. Daarnaast is het natuurlijk fijn om met feestjes of etentjes met z'n allen buiten te zitten en bij te kletsen. 

Buitenvloerkleden
Ik moet toegeven dat ik dit nog niet zo vaak heb gezien, maar bij een mooie tuinset kun je ook een leuk buitenkleed neerleggen! Zo kun je je tuin of terras gezellig aankleden, en het is ook nog eens comfortabel om met blote voeten op te lopen, want tegels kunnen behoorlijk warm worden. Daarnaast zou je een buitenkleed van Volero ook nog kunnen gebruiken als een soort picknickkleed voor in de tuin. Koop er wat leuke kussens bij en een plaid, en je kunt heerlijk op je terras picknicken!

Deze week zijn toevallig alle buitenkleden met 25% korting te koop! Mocht je er graag een willen, dan is het verstandig om er nu een te bestellen! Ze bieden veel leuke kleuren en prints aan, dus een kijkje nemen is het zeker waard. 

Wat vinden jullie dat niet kan ontbreken in een mooie tuin?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD