Social Media

My favourite jewellery at the moment


Vandaag vond ik het eens tijd om mijn favoriete sieraden van het moment met jullie te delen! Al jaren draag ik dagelijks oorbellen en een horloge, en op dit moment zijn mijn favorieten weer een beetje veranderd. 

Sinds mijn 18e draag ik al een Daniel Wellington horloge, en dit horloge kreeg ik van mijn ouders voor mijn verjaardag. Sindsdien is Daniel Wellington oprecht mijn favoriete merk als het gaat om horloges, en ik draag ze dan ook elke dag. Op dit moment is deze mijn favoriet: de classic black met een leren bandje en roségouden details! Vroeger droeg ik vooral zilver, maar ik ben steeds meer aan het experimenteren en ook roségoud en goud aan het uitproberen. Zoals ik net zei, probeer ik steeds weer iets nieuws uit en zo ook met oorbelletjes. Een aantal maanden geleden droeg ik alleen maar zilver, maar ik vond het weleens tijd om goud een kans te geven. Het is wel even wennen, maar met deze oorbellen van Eline Rosina ben ik super tevreden! Ik heb maar liefst zeven gaatjes in mijn oren, en ik vind het heel leuk om deze af en toe te wisselen en weer een nieuwe earparty te creëeren. Helaas raak ik af en toe wat oorbellen kwijt of gaan ze stuk, dus wie weet schaf ik binnenkort weer een paar nieuwe aan!

Mocht je ook weg zijn van Daniel Wellington en een horloge willen kopen, gebruik dan de code DWNATURE voor 15% korting! Deze code is te gebruiken tot en met 10 mei 2018. Altijd mooi meegenomen natuurlijk, en gewoon te bestellen op danielwellington.com. 

Hebben jullie favoriete sieraden?

4 comments

 1. Wat een prachtige oorbellen! Hele mooie setjes. Passen ook goed bij het horloge. Daniel Wellington is toch wel hét horloge merk. Zo stijlvol!

  ReplyDelete
 2. Ik vind je horloge echt super mooi! En de oorbelletjes zijn ook super schattig!

  ReplyDelete
 3. Wauw echt prachtig deze favorieten! Ik ben vooral blij tegenwoordig met mijn sieraden van echt zilver. Ik probeer ze wat met elkaar af te wisselen, maar soms vergeet ik dat ook wel weer. Oeps.

  ReplyDelete
 4. Deze sieraden zijn echt zo mooi! xo

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD