Social Media

Addition to my earparty | Golden earrings by Zinzi


Zoals jullie misschien al weten door mijn blog, ben ik echt een fan van kleine oorbelletjes. Al jaren draag ik oorbellen, en er komen steeds meer gaatjes in mijn oren bij. Op het moment heb ik 7 piercings en oorbellen in mijn oren, en ik ben er nog steeds erg blij mee. Laatst vertelde ik in deze blogpost dat ik was overgestapt van zilveren sieraden naar gouden sieraden, en dit is nog steeds het geval! Bij Zinzi mocht ik wat leuke sieraadjes uitkiezen, en ik kon het dan ook niet laten om twee paar leuke gouden oorbelletjes te bestellen!

Al eerder schreef ik een artikel over Zinzi sieraden, en hier vertelde ik al in dat ik de verpakkingen van Zinzi echt ontzettend leuk vind. Ze zijn mooi als cadeauverpakking én handig om je sieraden in op te bergen. Een groot pluspunt vind ik!
  

Als eerst koos ik deze ontzettend lieve bijen-oorbelletjes! Ik heb al veel leuke complimentjes mogen ontvangen van vriendinnen over deze oorbellen, dus ze zijn zeker een aanrader! Persoonlijk vind ik ze in ieder geval heel erg leuk. Deze zijn van zilver (925) en geelgoud verguld. 


Dan koos ik nog deze 14 karaat (585) gouden creolen, die dan ook een stukje duurder zijn dan de bijen-oorbellen. Wel vind ik dit soort ringetjes altijd heel mooi en simpel, wat het ook makkelijk maakt ze te combineren met andere oorbellen. Hier ben ik ook ontzettend blij mee. 

Vaak zie je bij Zinzi zilveren sieraden voorbijkomen, maar ze verkopen dus wel degelijk gouden sieraden! Mocht je dus geen zilver liefhebber zijn, dan heeft Zinzi nog genoeg leuke gouden opties!


Ik ben natuurlijk ontzettend blij met deze mooie paren oorbellen, en ik draag ze dan ook elke dag. Wel combineer ik ze met andere oorbelletjes, want ik houd wel van assymetrie in m'n earparties

Wat vind jij van deze oorbelletjes?

2 comments

  1. Die bijtjes zijn superschattig! Ik heb opgerekte oorlellen die op zich ook asymmetrisch zijn. :-P In het ene oor heb ik een plug en in het andere een tunnel, hehe. Ik zou wel terug wat meer willen variëren en misschien wat bijkomende oorbellen of piercings laten zetten. :-)

    ReplyDelete
  2. Oehhh die bijtjes zijn heel erg schattig! Super leuke items. <3
    Liefs,
    Evelien

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD