Social Media

Favourite shoes | Puma Phenom


Vroeger liep ik erg graag op hakken, met name doordat ik maar 1.58m ben, graag iets groter wilde lijken en niet altijd naar boven te hoeven kijken als ik met iemand praatte. Maar de afgelopen jaren heb ik toch wel ├ęcht mijn hakken ingeruild voor comfortabele sneakers. Sinds ik in Maastricht woon is op hakken lopen echt een opgave geworden, wat te danken is aan de eindeloze straten met kinderkopjes.


Ik had altijd moeite met sneakers uitkiezen, en droeg daarom vaak m'n standaard Converse. De laatste tijd ben ik steeds meer van sneakers gaan houden, en draag ik verschillende merken zoals Adidas en Puma. Hoewel ik eerst meer van Adidas hield, draag ik de laatste tijd vooral sneakers van Puma. Ik heb inmiddels alweer drie paar Puma's, en mijn nieuwste aanwinst zijn deze toffe roze! Ik had werkelijk nooit gedacht dat ik ooit roze sneakers zou kopen (aangezien ik altijd predik dat ik roze lelijk vind), maar ik ben er ontzettend blij mee! Wel is deze schoen iets moeilijker te combineren, maar bij een all black outfit lijkt me dit wel een toffe eyecatcher.  

Wat voor schoenen dragen jullie het liefst?

2 comments

  1. Materialise is a company that works with industrial purchasers to supply prototypes and 3D CNC machining printed products. But for the general public|most of the people|most people} and particular person designers, Materialise provides an internet 3D printing service known as i.materialise. Treatstock is one other internet service that bundles the forces of 3D printing providers round the} world. Its prompt quote system could be very nicely designed for newcomers as you'll be able to|you possibly can} choose between major 3D printing functions , and particular materials (multi-color and metal). Each category displays the relevant printing materials in extensive range|a variety} of colors.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD