Social Media

Swimwear inspiratie 2020Hoewel we voorlopig helaas niet op vakantie kunnen, mogen we wel dromen toch? Dagelijks scroll ik even op Instagram, en ik zie weer allemaal prachtige swimwear voorbijkomen. Ik krijg langzamerhand weer zin in de zomer, jij ook? Hier wat bikini inspiratie voor de zomer in 2020!

Zoals je misschien wel is opgevallen, zijn de pastelkleuren niet meer weg te denken! Trendkleurtjes als babyblauw, lichtgroen en lila zie je op dit moment overal, en ook in swimwear komt dit veel terug. Hoewel ik vroeger echt niet hield van pasteltintjes, moet ik eerlijk bekennen dat ik het stiekem steeds leuker begin te vinden. Vooral lila is mijn favoriet op dit moment!

Ook gaan we lekker terug in de tijd naar de nineties en zien we veel 'retro' stijlen zoals deze beugel bikini's van LASCANA en high waist bikini broekjes, ik houd ervan! Momenteel zie je vooral effen bikini's en badpakken, maar printjes zoals stippen en staalprints zie je ook terug.

Mocht een bikini niet zo jouw ding zijn, dan kun je ook voor een mooie one piece gaan. Badpakken waren een tijdje van het 'strandbeeld' verdwenen, maar sinds een aantal jaar zie je steeds meer. Persoonlijk vind ik een mooi zwart badpak als deze bijvoorbeeld nog steeds heel mooi: simpel en tijdloos! Het voordeel hieraan is dat je 'm meerdere jaren kunt dragen, in het kader van duurzaamheid.

Als het gaat om leuke merken voor swimwear, dan raad ik je aan om een kijkje te nemen bij bijvoorbeeld LASCANA, & Other Stories, Aya The Label, Bayu The Label, Hunkemöller en Bijenkorf.

Het belangrijkste van swimwear is: zolang jij je er maar goed in voelt! Kies dus iets waarbij jij je comfortabel voelt, want dan straal je uiteraard het meest! En kun je optimaal genieten van het zwemmen en de zon, of dat nu op het strand in Zuid-Spanje is óf in je eigen achtertuin ;).

1 comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD