Social Media

Interieur | Badkamer inspiratie


Ik vind het altijd leuk om interieur inspiratie op te doen op social media, en een van mijn favorieten is Pinterest. Dit keer wil ik graag mooie badkamer inspiratie met jullie delen!

Hoewel ik student ben en nog op kamers woon, vind ik het leuk om stiekem al ideetjes op te doen voor mijn toekomstige huisje. Er zijn zoveel verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen, en eindeloos veel kanten die je op kunt gaan.  Zo vind ik de foto hierboven echt prachtig; een betonlook met een vrijstaand bad, een aantal planten en een regendouche. 

Qua sanitair vind ik een vrijstaand bad heel mooi (als je de ruimte hiervoor hebt); dit oogt luxe en mooi ruimtelijk. Zelf ga ik eerlijk gezegd niet vaak in bad, en vind ik een douche wel wat praktischer. Mocht je net als ik een douche vaker gebruiken, dan kun je altijd nog gaan voor een mooie regendouche! 


Ook vind ik het mooi als er hout is verwerkt in de badkamer; dat vind ik wat gezelliger en huiselijker ogen. En planten kunnen naar mijn mening ook niet ontbreken! Dit maakt het toch een beetje 'eigen'.

Andere badkamermeubels die ik echt prachtig vind is bijvoorbeeld een wastafel als hierboven, die je onder andere bij Maxaro kunt aanschaffen. Zo'n waskom vind ik echt heel leuk en luxe ogen, en daarnaast kun je al je producten makkelijk kwijt op het badkamermeubel. Hier kun je mooi je gezichtsverzorging uitstallen, en het aankleden met bijvoorbeeld een paar mooie kaarsen. 


Een ronde spiegel boven de wastafel vind ik ook echt prachtig! In de meeste badkamers zie je toch een vierkante/rechthoekige spiegel, en een ronde spiegel geeft je badkamer weer een andere uitstraling. Zoals ik al zei houd ik erg van hout en planten, dit doet me toch denken aan tropische sferen.

Er zijn nog een heleboel andere prachtige stijlen die ik mooi vind; zo kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een hotel chic badkamer met wellicht wat strakkere en moderne meubels, en een mooie marmerlook. Gelukkig duurt het nog even voordat ik mijn toekomstige huis zal gaan inrichten, dus ik kan nog even wegdromen bij alle mooie inspiratiefoto's!

10 comments

 1. oh die eerste badkamer is ook echt fantastisch! hele toffe inspo.

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie inspiratie! Als ik de ruimte had, dan zou ik ook wel een vrijstaand bad en regendouche willen. Wastafels met een waskom erop vind ik ook heel mooi. En die ronde spiegel maakt het inderdaad helemaal af.

  ReplyDelete
 3. Heel tof! Mijn badkamer is klein, maar ruim genoeg. Hij zat al in mijn huis toen ik er kwam wonen, dus ik hoefde er eigenlijk niks aan te doen. Dat vond ik ergens wel jammer omdat mijn Pinterest-bord ook vol staat met mooie plaatjes, maar het is wel lekker makkelijk en scheelde weer in de kosten.

  ReplyDelete
 4. Hele mooie inspiratie! Het eerste plaatje vind ik heel mooi. Wij hebben vorig jaar de badkamer gerenoveerd.

  ReplyDelete
 5. Ik vind ook vooral die eerste mooi, maar vooral omdat ze zo licht is, ik hou niet zo van donkere of drukke kleuren. Ik heb zelf een heel kleine badkamer, dus kan er helaas niet zo veel aan doen. Heb wel een bad, maar zit er dus echt NOOIT in, haha

  ReplyDelete
 6. Prachtige voorbeelden! Heb ze zelf ook gebruikt toen wij de badkamer gingen aanpakken. Nog steeds blij met mijn helemaal donker grijze badkamer :)

  ReplyDelete
 7. Ohhh die zien er mooi uit zeg! Kan ik goed gebruiken deze inspiratie!

  ReplyDelete
 8. Prachtig hè! Ik kan er alleen maar van dromen...

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD