Social Media

Beauty | N.A.E. Body Bar review


Zoals jullie gemerkt hebben, probeer ik steeds meer een duurzamere lifestyle te krijgen waarbij ik me bewuster ben van mijn impact op het milieu. Zo schreef ik bijvoorbeeld een review van wasbare wattenschijfjes en deelde ik mijn tips voor een plasticvrijer leven. Vandaag wil ik een review met jullie delen van deze body bar van het merk N.A.E.!

Met mijn moeder struinde ik wat rond in Kruidvat, en bij de doucheproducten kwam ik deze body bar (aka een blok zeep) tegen. Ik kende het merk nog niet, maar ik was positief verrast door het feit dat Kruidvat dit soort producten verkoopt! 

Op de verpakking staat dat het product 99% uit natuurlijke ingrediƫnten bestaat en is het veganistisch, wat natuurlijk beide heel prettig is. Daarnaast is de verpakking van karton gemaakt en bevat verder geen plastic, en is het zo dus ook milieuvriendelijker. Het merk belooft dat het blok zeep 50 Ơ 60 'wasbeurten' mee zal gaan, en dat het ook drie normale douchegel verpakkingen bespaart! Kijk, dat is natuurlijk hartstikke positief!

Toch moet ik toegeven dat ik van de zeep zelf niet zo heel erg onder de indruk ben. Het bevat tijmblaadjes en rozemarijnextract, maar de geur is heel neutraal en vind ik persoonlijk niet bijzonder. Uiteraard doet de zeep gewoon z'n werk en is hij fijn in gebruik, maar ik had toch op een iets spectaculairdere geur gehoopt. Ik denk dat er wel fijnere zeepjes out there zijn!

De N.A.E. Body Bar in de geur Freschezza kost €6,49 (100g) en is onder andere bij Kruidvat te koop.

3 comments

  1. Ik was hier ontzettend benieuwd naar, jammer inderdaad dat er niet een heerlijk geurtje aan zit.. Vind het dan wel weer top dat dit gewoon bij KRuidvat te koop is :)

    ReplyDelete
  2. Wat jammer dat die niet zo lekker ruikt :(

    ReplyDelete
  3. Body bar klinkt heel fancy maar eigenlijk is het gewoon een stuk zeep, toch? :p Denk dat er dan inderdaad fijnere zeepjes zijn die waarschijnlijk ook goedkoper zijn.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD