Social Media

Beauty | Review Blacktree Natural Olive Oil Soap


Laatst deed ik mee aan een winactie op Curvacious.nl van Desirée, en hoewel ik het echt niet had verwacht won ik ineens drie zeepjes van Blacktree! Hier was ik natuurlijk super blij mee, vooral omdat het ook nog eens een milieuvriendelijk merk is. Vandaag een review over de Natural Olive Oil Soap van Blacktree!

Op de site van Blacktree wordt dit vermeld:
As Blacktree, we offer premium natural cosmetics made from local olive oil. Since 2002 we have strived to produce products that are natural, sustainable, and cruelty-free, all from our factory in the North Aegean region. Let us tell you about our story.

Het zijn dus natuurlijke en milieuvriendelijke producten, en er komt ook geen cruelty (=wreedheid) aan te pas. Ook de verpakking waarin ik de zeepjes ontving was volledig van karton, en er was geen plastic te bekennen.


Ik ontving de geuren Classic, Patchouli en Lavendel (deze had ik al aan m'n moeder gegeven, dus vandaar dat deze niet op de foto's staat!), en I kid you not: dit zijn misschien wel de lekkerste zeepjes die ik ooit heb geroken. Wat een heerlijke geuren zijn dit!! Ik had de zeepjes nog in doosjes op mijn slaapkamer liggen, en meteen rook mijn hele slaapkamer naar een frisse en natuurlijke zeepgeur! 

De blokken zeep die ik kreeg waren allemaal van 150 gram, maar je kunt ze ook kleiner bestellen (85 gram en 40 gram). Daarnaast vind ik de prijzen ook te doen; vooral omdat je er wat langer mee doet en het ook nog eens een hoop plastic afval bespaart. Daarnaast zijn de geuren écht geweldig, en ik raad je zeker aan om eens een kijkje te nemen op hun website.

De Blacktree Natural Olive Oil Soap kost €11,90 voor 150g en is onder andere te koop op Blacktreenaturals.com.

2 comments

  1. Ziet der echt goed uit dat zeepje.

    ReplyDelete
  2. Wat een leuk (én goed) product. Ik wil me meer gaan verdiepen in natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Ik ga zeker een kijkje nemen op hun site.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD