Social Media

Duurzame online webshops


Steeds meer ben ik bezig met duurzaamheid, en hoewel mijn kledingkast nog lang niet duurzaam is en ik af en toe nog wel bij grotere ketens kleding koop, wil ik graag toch een aantal webshops met jullie delen die duurzame merken verkopen!

Geitenwollenwinkel
Als eerst de Geitenwollenwinkel! Dit is zowel een online winkel als een fysieke winkel in Amsterdam. Ze staan voor duurzaamheid en eerlijkheid, en verkopen onder andere merken als Armedangels, Matt & Natt, Mud Jeans, People Tree en Kings of Indigo. Zeker een bezoekje waard! Momenteel hebben ze ook heel wat items in de sale, dus wie weet kun je daar nog iets leuks scoren!

Al een tijdje volg ik Moenia van Ecossentials op Instagram, en ik was verrast door alle producten die zij in haar webshop verkoopt! Van wasbare wattenschijfjes tot metalen rietjes, katoenen tasjes en duurzame scheermesjes. Je kunt er terecht voor badkamerspulletjes, maar ook voor keukenitems en zelfs skincare en make-up. 

Ook Take it slow store volg ik al een hele tijd via Instagram, en ook zij verkopen ontzettend leuke kledingmerken. Ook zij verkopen Armedangels en Kings of Indigo, maar ook Organic Basics en een van mijn favoriete schoenenmerken van dit moment: Veja. Vorig jaar kocht ik een paar Veja sneakers, en sindsdien zijn het een van mijn favoriete paar sneakers geworden. Ik ben fan!

Hebben jullie nog tips voor leuke duurzame webshops? Ik hoor het graag!

Bron foto: Organic Basics.

2 comments

  1. Ooh fijn! Ik kende al deze webshops nog niet. Watmooi.nl, kudzu.be, levenzonderafval.com, supergoods.be, goatorganicapparel.com zijn er een paar die in mijn mapje met duurzame webshops staan. Qua kleren koop ik zelf wel graag tweedehands of vintage spullen via vb Vinted of vntglabel.com. Alez er zijn hier ook nog veel verbeteringen mogelijk hoor, al probeer ik nu voor mijn kleding toch wel vooral tweedehands te kopen. Alle kleine beetjes helpen!

    ReplyDelete
  2. Ik ken ze allemaal en vooral Geitenwollenwinkel vind ik fantastisch!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD