Social Media

Quarantaineverjaardag: 24 jaar!


Gisteren was mijn verjaardag, en ben ik alweer 24 geworden! De tijd gaat zo snel, ik blijf het zeggen. Deze verjaardag had ik me wel heel anders voorgesteld.

Hoewel de coronamaatregelen steeds meer versoepelen, is het toch gek om in deze tijd jarig te zijn. Voor mij is mijn verjaardag sowieso heel wat anders verlopen. Afgelopen maart vertrok ik namelijk vanaf Zweden, waar ik woon, terug naar Nederland. Ik kon ook blijven in Göteborg, maar omdat ik niet wist hoe lang de lockdown zou duren en of alle grenzen niet zouden sluiten, besloot ik naar Nederland te komen en tijdelijk bij mijn ouders te verblijven.

Inmiddels ben ik alweer bijna drie maanden thuis, en dat voelt wel heel gek. Ik begon me net thuis te voelen in Göteborg, had net een leuke bijbaan bij een café en ging regelmatig leuke dingen doen en uitjes maken met vrienden. Toch is het ook wel prettig om even in Nederland te zijn, mijn ouders te zien en om af en toe een-op-een met vriendinnen hier af te spreken. 

Eigenlijk zou ik deze verjaardag in Göteborg hebben gevierd, maar omdat ik toch in Nederland was koos ik ervoor om in ieder geval tot mijn verjaardag in Nederland te blijven en het met mijn ouders te vieren. Hoewel het weer niet zo geweldig was, heb ik met mijn moeder een wandeling door Nijmegen gemaakt en zijn we even op een terras gaan zitten. 's Avonds ging ik nog met de familie uiteten, wat heel gezellig was. 

Over ongeveer twee weekjes ga ik weer richting Zweden en dus weer terug naar 'huis'. Gek, maar ook wel heel leuk; vooral om de stad daar in de zomer mee te maken. Bij Göteborg liggen allemaal kleine eilandjes die je kunt bezoeken, en je kunt er ook lekker in de zee zwemmen. Kortom, genoeg leuks te doen en te bezichtigen! Verder is in Zweden eigenlijk alles open, en worden alleen grote evenementen afgelast. Die Zweedse instelling zal ook wel weer even wennen zijn!

Hoe was jullie weekend?

3 comments

  1. Nog van harte gefeliciteerd! Ik kan mij voorstellen dat het een gekke verjaardag was, als ik het zo lees. Eind januari was ik jarig en ik ben lekker een weekendje weggeweest met mijn vriend. Dit is het eerste jaar dat ik het niet vierde en ik vond het eigenlijk heel relaxt, haha!

    ReplyDelete
  2. Nog gefeliciteerd! Ik was eind maart jarig, ook in de Corona periode. Heel apart allemaal!

    ReplyDelete
  3. 3D printing is the other of subtractive manufacturing which is cutting out / hollowing out Duvet Covers a piece of steel or plastic with for example a milling machine. 3) If queried to “Add printer”, select LulzBot Mini 2 click on on} the “Add Printer” button to verify. Hollywood 3D Printing is a full-service artistic partner providing on-demand design and fast prototyping providers alongside an umbrella of custom fabrication solutions. If might have} some time and wish to do that yourself, you may wish to get your hands on some 3D Design software program and dive proper in to creating your individual 3D Model file. Here, we'll focus on to} the basics of what a 3D Model file is, and the 4 primary types of 3D Model information used for 3D Printing.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD